Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих Туарег 2.5 R5, първи впечатления и въпроси.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купих Туарег 2.5 R5, първи впечатления и въпроси.

Здравейте, джипа е 2.5 R5,на 140 000 реални км. 174к.с версия ,автомат, нивомат 2005 г.Имам малко питания към специалисти. Първо, хидравликата ми се струва много тежка, във VW го гледаха при огледа, казаха че не виждат теч или грешка, но сега осезаемо го забелязвам. Трудно се върти. Предположения? Второ , до 50 км/ч се чува едно виене като от турбина при смяна на скоростите, опорния лагер ли е това? И още нещо, казаха ми че нивомата се прецаква при честа работа на компресора и при минусови температури. Има ли режим на работа на окачването, при който компресора максимално малко да се включва, тоест да стои само на едно ниво. Или постоянно си се наглася само. Иначе впечатленията ми са много добри, мотора е балансиран и тегли добре и е сравнително икономичен, вози комфортно като S-класа. Друго ме озадачи, хора които имат такива джипове горщо ми го препоръчаха като здрав и надежден, докато други го изкараха страшен боклук, Е кое е вярно,от двете.Или приказката за лисицата важи Собствениците какво ще кажете?

От: Купих Туарег 2.5 R5, първи впечатления и въпроси.

Ако става въпрос за мотора 2.5 174к.с. , имам "Мултиван" със същия мотор ,и съм много доволен. Просто му сложи оригиналния чип , и си прави кефа . Мисля , че нещата отиват към 209кс. напълно достатъчно за да почустваш едно прекрасно ускорение , и удоволствие от карането. Щях да забравя , честито за новата придобивка.
    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Забравих да кажа , за три години имам изминати 195000 км. без никакъв проблем. Става въпрос за двигателя. Имам предвид че модела не е "Туарег".
      Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
      Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Благодаря. Какви са рисковете при поставяне на чип, мисля че нафтата трябва да е хубава задължително, а в БГ такава няма. Автомат ли е "Мултивана"?

Коментар

Моя опит показва , че за 200хил. км. не съм имал никакъв проблем заради чипа . Нафтата трябва да е чиста без значение дали има чип. Аз зареждам по бензиностанциите на големите вериги , но според мен най-важното е да се сменят филтрите редовно. "Мултивана" е ръчка , защото съм скаран с автоматите /не съм съгласен някой друг да избира на коя скорост ще карам аз/.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X