Здравейте колеги, изчетох форумите, но все пак имам въпроси за този мотор. Навсякъде пише че е калпав, но никъде не пише конкретно какво точно му се чупи.Аз търся такъв който е на под 150000 и над 2004г. Проблемите каквито и да са предполагам се проявяват при милионниците внесени от италия.Имам приятел който е първи собственик на такъв и горещо ми го препоръчва. За близо 150 000 хил. е сменил една биелетка и нищо друго.Разход и динамика не ме вълнуват, най вече търся надеждност, не искам да спя по сервизите. Друго - някъде пише че е с верига, другаде, че е с зъбни колела, кое от двете е вярно или са различни мотори. Заслужава ли си кажете моля, защото скоро ми престои да го взема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TOUAREG 2.5 TDI
Свий
X
-
От: TOUAREG 2.5 TDI
Моя беше от 2003г.По двигателя още в гаранцията(под 100 000км) смениха спукан изпускателен колектор и течащта водна помпа и то при положение, че съм го пазел.След това и до сега(150 000) нищо по двигателя и доста други неща.Мога да питам новия собственик и да докладвам...Но определено не е кола дето само да се кара и да не се пипа.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
-
Тези които ги гледам , всички са със сменяна водна помпа преди 100 000 , явно е дефект. Но вече като е сменена не би трябвало да е проблем нали.Конкретно съм намерил 2 които са 2005г. Казаха ми , че са с верига и са много здрави. И двата са на реални около 140 000.На добра цена са, все пак е доста луксозен джип за около 30к.
Коментар
-
карам такъв (2.5 R5) вече почти две години. Чипнах го на 205 коня, карам го с кеф и нямам оплаквания. Чувал съм за проблеми със скоростната кутия при автоматите, но лично не съм имал каквито и да е оплаквания. Само ме е страх да го вкарам в дълбоката кал. Наздраве!
По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от a100 Преглед на мнениеСамо ме е страх да го вкарам в дълбоката кал. Наздраве!
Имам познат който си харесва Туарега. Кара си го от няколко години и в сервиз не е влизал.
Зависи ако е купен на старо как е каран, иначе при нормално каране дефекти няма. Моторите са здрави, но кутията не държи, но се прави - без проблем.
Не му мислете ....., не е лош автомобила.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар