Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща на 27.11.2010г. VW 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Среща на 27.11.2010г. VW 4x4

Здравейте колеги, тази събота организираме сбирка на Фолксваген бус 4х4, Синхро, Кънтри.Освен това съм поканил и приятели от въздухарския раздел на Фолксваген форума за цвят.Който има време и желание, да заповяда на паркинга на НИМ в Бояна на обяд в 12.00 часа.Вечерта банкета е в хотел Диана-3 в Дианабад.За въпроси и уточнения, телефона е в подписа ми
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

От: Среща на 27.11.2010г. VW 4x4

В началото на този разказ, искам да благодаря на всички приятели и фенове, които се отзоваха на идеята ми за среща и отделиха време и средства да стане реалност първата масова сбирка на бусове в България.Искрено се надявам да има още много срещи и да ставаме все по-многобройни.
    И така, утрото на 27-ми настъпи бързо и неусетно, ставане в 5.30 и подготовка за тръгване, както вече споменах, предната вечер приготвих тонколоните, генератора и багажа.Подгрях дизела и първата спирка беше ОМВ, дизел до горе и газ за София.Това е и първия, толкова продължителен преход за буса с новия мотор.

Разхода на гориво беше около 8 на 100, което е добре, според мен за това голямо купе и два диференциала.
    Към Сливен се засякох с този бус и се зарадвах че срещам първия фен, устремил се към сбирката, но уви като се разминавахме видях че е пълен със зелки.Колегата си кара зимнината mhihi

Времето беше мрачно, но поне не валеше.

Първата среща беше с колегите от Пловдив, след това от отбивката за Велинград се срещнахме със Стоил, който имаше малко проблеми с теч на масло от отдушника на капака на клапаните, ама така става понякога.Докато се стиковат нещата, минава време и много нерви.

Скиорите се радват на снега, а ние на хубавото време, неусетно пред нас се ширна София.

Малко след 12 пристигнахме на паркинга, където вече се бяха събрали нетърпеливи фенове.Веднага паркирахме бусовете и започнах да закачам музиката.Първата песен беще специален поздрав от Васко Кръпката.Песента се казва "Блус за Фолксваген бус" и е от новия му албум "Емигранти".

https://htftp.offroad-bulgaria.com/P...20VW%20Bus.mp3

Започнах да се запознавам с колеги, поздравих се с приятели...

Разбира се, на сбирката имаше всякакви бусове и Синхро и Кемпер и стандартни.Модификацията няма значение, всички ни е събрала любовта към бусовете

Имахме и три буса с гости от Гърциия.Специални поздрави за тях и още веднуж благодаря на Темис за панела с масичката :beer

Истински Old School Man

Край на първа част.

Коментар

Втора част.

Двигателя е тунингован от Отенгер, даже си има спец. лепенка с някакви данни.

Оригинален "трети стоп", всъщност са два

Въздухарите също ни уважиха сбирката

Интересен екземпляр, маска Projekt Zwo, тунингови прагове, Westfalia палатка и интересно оборудване.Ще ми е приятно да се запозная с колегата.Жалко че го нямаше около буса, докато го снимах.

Имахме и няколко сузукита за цвят :drunk

Наздраве и до следващата среща :beer

Коментар

Сега виждам темата, можех да направя една разходка с джипката
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
          Сега виждам темата, можех да направя една разходка с джипката
          Можеше я, ама който не следи редовно раздела...калпазани Щяхме да си правик компания по пътя.

Коментар

Много готино беше...! Евала Ванка!
            Много интересна сбирка беше. Странни хора, все още всеки само се оглежда.... като за първа сбирка - Супер.

Коментар

Чудесни снимки!Благодаря.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Моите уважения, обичам да гледам направени VW 4х4.
                Прекрасни снимки , съжелявам че не съм присъствал.

Коментар

Нов съм във форума...преди около месец говорих с теб по телефона във връзка с моя VW vanagon syncro.Интересува ме ще има ли следваща сбирка, кога и къде?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X