Rav-а е супер, много му отива този вид, пък ако ще и да не става за офроуд, на мен ми харесва. Бих боядисал теглича, изтъркай го и с един черен спрей...облепи преди това да не нацапаш колата. Турбина не и липсва, тя така или иначе си бяга.
Ето я моята RAV4 с 295/50r15 и малко тунинг Приемам всякакви съвети за още тунинг !!!
Като си почнал в тази насока - ако под предния капак има по-малко от 200 живи коня - изкарай табуна от там и вкарай разумно по-голям, но не по-малък от 200 броя.
Извинявам се на колегата, ама толкова не съм се смял отдавна. А може би е полезен и такъв който върви надолу в тунинга а не само закостенялото нагоре. Неговият таван със сигурност винаги ще е цял !!!
Ако има джип, който ми е безличен, това е Рав4. Но този е много красив и винаги когато го мярна по Софийските улици се обръщам да го позяпам. Много сполучливо изпълнение! Съвет за тунинг не мога да ти дам. За мен, този вид на автомобила е изключително сполучлив.
Интересно ми е има ли проблеми с окачването? Има ли негативи в пътното поведение? С две думи, сподели как се отразява красотата на Тойотата?
И аз съм го срещал по улиците и определено ми харесва на визия.
Само че колега, за повече тунинг на колата мисля че си объркал форума.........
Така направен едва ли става за извън пътя
Поздрави!
VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Иначе по темата си мисля за интегриране на една рамичка, мостове от Патрул 4.2 с две блокажчета на АРБ, на ресори върху мостовете, едно 5.7 от Тундра само със задно свързана с раздатка Атлас, едни 39ки Мики Томпсън, по една релса отпред и отзад за бронички и т.н.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар