До: LJ-70 за леки разходки...и не само
Колега какво ф ти е сега изпускателната система ?
Колега какво ф ти е сега изпускателната система ?

А,специално за дизелов двигател не виждам смисъл генерацията да е с по-голямо фи!При бензиновия нещата са още по-засукани...!

Така че ходих да ми монтират ауспух-нормален с тръби Ф50, колата си върви супер/даже съм и по доволен/ и вече може да се кара със свален прозорец!! Така или иначе това не е състезателна джипка, и предпочитам да бръмчи по-малко!
истината за турбо моторите е че ако може да няма ауспух хич е наи добре но наистина шума дразни доста ....както вече казах сега съм с 50 мм до задна дясна гума и резонатор от патрол и не се трае за това ще бъде на 60 мм до отзад с един резонатор от порядъка на 40-45 см дължина 
а чувал ли си за икономии ами не се ли сещаш че за 86 коня и 50 мм стигат .....ама нали все пак целта е да повишим тая умопомрачителна мощ на поне едни 100 коня
а чувал ли си за икономии ами не се ли сещаш че за 86 коня и 50 мм стигат .....ама нали все пак целта е да повишим тая умопомрачителна мощ на поне едни 100 коня 

Инак проблема да си сменя цялата ауспухна система с по-голямо фи е точно никакъв!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар