До: lj-70 за леки разходки...и не само
Одряза ли го вече,м.....му и капак.
Одряза ли го вече,м.....му и капак.
някъде мернах инфо че си следяла свещите по съпротивление и не подгрява при наличие на изгорели свещи ...та ако някои знае и иска нека сподели

имах изгоряла свещ и подгрева само включва и изключва веднага .....значи намерих схема в систематизираната информация разпечатах и започнах проверка на елементите оказа се че освен изгорялата свещ след чиято смяна тръгна подгрева но е твърде кратък може би макс 3 секунди при 0 градуса а според описанието трябва да е около 5-6 като след загасване на лампата и стартиране на двигателя започва съпътстващ подгрев които е на около 6 волта като схемата е изпълнена с второ реле което пуска тока към шината през един товарен резистор които е един канталов нагревател в смукателния колектор и грее според мануала около 150-180 секунди мисля беше в моя случаи около 2 минути и половина
сега мисля да сложа едно резисторче на термодатчика в блока които след температурата на мотора и посредством него модула над жабката увеличава времето за първоначален подгрев по тоя начин няма се налага досадното повторно подгряване
мисля че ще се получи ще рапортувам за резултата

)

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар