Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде да купя нова лята джанта R18 за RAV 4.
Свий
X
-
До: От къде да купя нова лята джанта R18 за RAV 4.
Ако е със "рънфлат" система няма отде да се купи освен от представителя."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнениеС Бриджстоун Дуелер рънфлет е."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Я виж кво е положението в ebay.co.uk . Също така може да попиташ в някои могри. Ако и това не става или цената е много сериозна може и да видиш морги в Англия. Нъкъде във форума имаше телефонче, на което пускаш смс/от английски номер трябва/ и те почват да ти връщат оферти. Тези предложения обаче биха били полезни ако в ТМ Ауто е наистина много скъпо. Нещо не ми бачка линка, но просто го напиши в браузъра да не се занимавам сега. Аз сега погледнах в ибей и веднага излезе една с гума на търг, който почва от 0.99 паунда. Ами и други, разрови се и ако си намериш и нямаш човек в Англия може да помоля мой познат да ти поръча и да ти я докара, като идва към БГ.
Ето ти линка, който за намерих. Свършва след 6 дни наддаването и може поне да го следиш. Дано бачка линка, но все пак виж първо в ТМ Ауто и по морги. Според мен в Гърция/Солун/ също би се намерила на по-добра цена. Ако имаш някой, който ходи там.
Също така забравих най-важното. Можеш да пишеш на продавача на тази в ибей да ти даде цена за доставка до БГ. По мое мнение с Роял мейл ще е някъде около 30 паунда, така че ако я вземеш на добра цена, направо ще ти я доставят у вас.
http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-RAV-4-T180-SR180-18-ALLOY-WHEEL-AND-NEW-TYRE_W0QQitemZ220450156260QQcmdZViewItemQQptZUK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Rims_Car_Wheels_ET?hash=item3353da6ee4&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A1 2|66%3A2|39%3A1|72%3A1683|293%3A1|294%3A50Последно редактирано от marin199; 13-07-09, 17:14.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар