Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Новата" ми Toyota Land Cruiser 80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    въобще не са тежки даже /за такъв автомобил/!

Ех, Алекс - Открадна ми мечтата /помниш ли като ксенонизирахме Хънтъра, аз ти разправях, че си мечтая за Тойота 80, а ти викаше "аз стара кола НЕ ЩА, напатил съм си с един Ситроен Виза" "/
    Вярно Тедо така си беше, ама се напатих Още повече с Новите автомобили

Коментар

дано не се повтаря!
      Пожелавам ти да караш джипката БЕЗАВАРИЙНО докато ти омръзне и да я подариш на внуците си!
      /това ми пожелаха бившите собственици на Галопера /
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

дано не се повтаря!
        Пожелавам ти да караш джипката БЕЗАВАРИЙНО докато ти омръзне и да я подариш на внуците си!
        /това ми пожелаха бившите собственици на Галопера /
        Благодаря, но и ти можеш да реализираш мечтата си, нещо 80-ятките стават все по-популярни, от началото на годината мои приятели (и аз) купихме 5 !!! Някой от който на Много атрактивни цени (е тук вече не съм аз )

Коментар

Поживем - увидим!

За момента мисля да си купувам... вила... та май и Галопера ще "изгори"
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Поживем - увидим!

За момента мисля да си купувам... вила... та май и Галопера ще "изгори"
            недей де.. това направиха мойте преди години (много години) и после се оказа че не може да се стигне до там!

форда не минаваше и газихме кал за 6 километра

Коментар

Първоначално публикуван от vroom
              недей де.. това направиха мойте преди години (много години) и после се оказа че не може да се стигне до там!

форда не минаваше и газихме кал за 6 километра
              е, ако не бяха си купили вила, а си бяха оставили колата... сега /след "много години"/ щяха да имат само купчина ръждиви ламарини

Коментар

Най-неочаквано днес "Ъпгреиднах" колата
                След 5 месеца каране се роди подозрението че двигателан не е 1HD-T а 1HD-FT "обзаведох се изведнъж с още 12 клапана та до 24
                Дали е за добре, не знам

Коментар

Малииии,тя и преди беше самолет,а ся??? Но със сигурност поне още 20% проходимост Некви примерни коне,въртящ момент,казвай де...дай инфо.
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                    Малииии,тя и преди беше самолет,а ся??? Но със сигурност поне още 20% проходимост Некви примерни коне,въртящ момент,казвай де...дай инфо.

Коментар

Да разбирам ли,че цялата операция е заради 3 коня и 20 нютона,или просто си те сърби?

Коментар

Спокойно тя операцията е "безкръвна" само по документи... Но пък това означава че много скоро г-н. Марков отново ще изненада всички с поредния тунинг и то як... Но да не избързвам...
                        VPetrov.photography

Коментар

Да разбирам ли,че цялата операция е заради 3 коня и 20 нютона,или просто си те сърби?
                          Приятелю - Нищо не съм правил по колата
                          Просто до сега си мислих че е 12 клапановият двигател, а сега май ще излезне че е 24 клапановият - толкова и си познавам колата , но все още не е ясно кой е в деиствителност

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                            Просто до сега си мислих че е 12 клапановият двигател, а сега май ще излезне че е 24 клапановият - толкова и си познавам колата , но все още не е ясно кой е в деиствителност
                            Ааааа,а аз си мислех,че си сменял глава нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                              а как може да стоиш около колата без да знаеш колко клапана е двигателя. аз лично ако нямах инструменти щях да я отворя със зъби зада проверя
                              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                                ...
                                а как може да стоиш около колата без да знаеш колко клапана е двигателя. аз лично ако нямах инструменти щях да я отворя със зъби зада проверя
                                E това щеше да и е последното разглобяване (със зъби) и щях да си имам недвижима собственост
                                Сега имам кола в движение (и то какво движение) и само не съм много сигурен за броя на клапаните, но приемам че са 24 (не че има значение).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X