Ех, Алекс - Открадна ми мечтата /помниш ли като ксенонизирахме Хънтъра, аз ти разправях, че си мечтая за Тойота 80, а ти викаше "аз стара кола НЕ ЩА, напатил съм си с един Ситроен Виза" "/
Вярно Тедо така си беше, ама се напатих Още повече с Новите автомобили
дано не се повтаря!
Пожелавам ти да караш джипката БЕЗАВАРИЙНО докато ти омръзне и да я подариш на внуците си!
/това ми пожелаха бившите собственици на Галопера /
дано не се повтаря!
Пожелавам ти да караш джипката БЕЗАВАРИЙНО докато ти омръзне и да я подариш на внуците си!
/това ми пожелаха бившите собственици на Галопера /
Благодаря, но и ти можеш да реализираш мечтата си, нещо 80-ятките стават все по-популярни, от началото на годината мои приятели (и аз) купихме 5 !!! Някой от който на Много атрактивни цени (е тук вече не съм аз)
Най-неочаквано днес "Ъпгреиднах" колата
След 5 месеца каране се роди подозрението че двигателан не е 1HD-T а 1HD-FT "обзаведох се изведнъж с още 12 клапана та до 24
Дали е за добре, не знам
Спокойно тя операцията е "безкръвна" само по документи... Но пък това означава че много скоро г-н. Марков отново ще изненада всички с поредния тунинг и то як... Но да не избързвам...
Да разбирам ли,че цялата операция е заради 3 коня и 20 нютона,или просто си те сърби?
Приятелю - Нищо не съм правил по колата
Просто до сега си мислих че е 12 клапановият двигател, а сега май ще излезне че е 24 клапановият - толкова и си познавам колата , но все още не е ясно кой е в деиствителност
Да разбирам ли,че цялата операция е заради 3 коня и 20 нютона,или просто си те сърби?
Просто до сега си мислих че е 12 клапановият двигател, а сега май ще излезне че е 24 клапановият - толкова и си познавам колата , но все още не е ясно кой е в деиствителност
а как може да стоиш около колата без да знаеш колко клапана е двигателя. аз лично ако нямах инструменти щях да я отворя със зъби зада проверя
...
а как може да стоиш около колата без да знаеш колко клапана е двигателя. аз лично ако нямах инструменти щях да я отворя със зъби зада проверя
E това щеше да и е последното разглобяване (със зъби) и щях да си имам недвижима собственост
Сега имам кола в движение (и то какво движение) и само не съм много сигурен за броя на клапаните, но приемам че са 24 (не че има значение).
Коментар