Има си ключ маса,прекъсвач на всички тоци,доста масивен и оргинален ключ ,за сефте виждам подобен,има и два пожарогаситела,като единия е обезопасил мотора с изведена до там система,двуточковите колани ги няма,но не е проблем да се набавят,оказва се че лифта е само от инч и половина,а амовете са за 2,5 поне Олд Ман Ему,и демфера е подменен с на тази марка(така че ако успея да си намеря по високи пружини ги отнасям),обяснението е че била карана на скоростен Офф роуд и не трябвало да е прекомерно висока,джантите са с Ет -24,шнорхела също е марков но се съмявам да издържи на тестовете на които подлагах предната си джипка,без да стане на парчета в гората,как ще я прежаля незнам,има тук там ръждички и регистрирането и ще е проблемно ,но не ме бърка да я карам и така.......
Прикачени файлове
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
... шнорхела също е марков но се съмявам да издържи на тестовете на които подлагах предната си джипка,без да стане на парчета в гората ...
Марковите са доста издържливи и понасят сериозно малтретиране без особено сериозни последствия.
Моят 2 пъти беше довеждан до това състояние (в резултат на облягане на джипа на дърво) ...
и два пъти беше връщан до (почти) изходно положение без да се счупи, само с едно чукче и малко майки ...
Но все пак трябва да се внимава, още повече при положение, че купето на Тойотата стои по-високо и при странични наклони ще е по-лесно шнорхелът да запъне в дърво или бряг на дере.
Примерно при тази ситуация ...
шнорхелът заора в брега, поддаде назад и строши стъклото
Но, с малко повечко внимание подобни случки могат да се избегнат.
Meрси момчета,до ся се упитваха да ме убедят че мотора ми бил оргиналния 2.4ТД,заради либса на следи от насаждането,ама кат се поразмислиха "разбирачите"се останови че си е 3.0ТД+Интеркулер+допълнителен принудително включващ се винтилатор към кулера,не че можа да загрее тва нещо че да я използвам,и турбината е сменена като гледам
Прикачени файлове
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Ехааа, много е готина, браво и честито, със здраве да си я караш!!!
А ще ми дадеш ли да я карам за следващото издание на "Грация и мощ"? Гарантирам челно място!
Ехааа, много е готина, браво и честито, със здраве да си я караш!!!
А ще ми дадеш ли да я карам за следващото издание на "Грация и мощ"? Гарантирам челно място!
Нямаш грижи
Коментар