Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнението Ви за тази тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнението Ви за тази тойота

http://search.autotrader.co.uk/es-uk...=&max_mileage=

До: мнението Ви за тази тойота

Има толкова много писано за деветдесетките.... . Самата идея че е с десен волан
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

аз капаросах такава в италия 2002 г , регистрация същия цвят 163 к,с , иначе са по 125 к,с, периди да избера този модел , изгледах някои клипове и филмчета и мисля че този модел е наи близко до компромисния вариант , с две думи става за всичко над средно ниво

П,П, колега Джамбазов , вече ви препоръчаха да ви досаждам по някои въпроси за Тоиотата която чакам да ми я докарат
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Кога ще я поливаме?

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение

П,П, колега Джамбазов , вече ви препоръчаха да ви досаждам по някои въпроси за Тоиотата която чакам да ми я докарат
          Кой бяга от няколко....стотин ракии...
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
            Kaто я купуваш хубаво прегледай багажника да няма забравена някоя бомба или труп на нередовен длъжник

Виждам че продавача е от 6-те окръга на Ирландия, които са под Британско...'присъствие' ли беше правилната дума днес...

Много хора там си уреждат бизнес отношенията като нашите момчета с анцузите, така че хубаво е да се внимава...

Иначе колата е един от най-добрите компромиси между комфорт и проходимост. Ако те устройва цената и десния волан вземай я. Ако мислиш обаче да обръщаш волана първо чети из форума и виж колко ще ти струва преди да я купиш.
            [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
            [/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X