Обява
Свий
Няма добавени обяви.
мнението Ви за тази тойота
Свий
X
-
До: мнението Ви за тази тойота
Има толкова много писано за деветдесетките..... Самата идея че е с десен волан
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
аз капаросах такава в италия 2002 г , регистрация същия цвят 163 к,с , иначе са по 125 к,с, периди да избера този модел , изгледах някои клипове и филмчетаи мисля че този модел е наи близко до компромисния вариант , с две думи става за всичко над средно ниво
П,П, колега Джамбазов , вече ви препоръчаха да ви досаждам по някои въпроси за Тоиотатакоято чакам да ми я докарат
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
П,П, колега Джамбазов , вече ви препоръчаха да ви досаждам по някои въпроси за Тоиотатакоято чакам да ми я докарат
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
Виждам че продавача е от 6-те окръга на Ирландия, които са под Британско...'присъствие' ли беше правилната дума днес...
Много хора там си уреждат бизнес отношенията като нашите момчета с анцузите, така че хубаво е да се внимава...
Иначе колата е един от най-добрите компромиси между комфорт и проходимост. Ако те устройва цената и десния волан вземай я. Ако мислиш обаче да обръщаш волана първо чети из форума и виж колко ще ти струва преди да я купиш.[COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
[/COLOR]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар