Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събирам мнения за Тойота Ленд Круизер 120

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събирам мнения за Тойота Ленд Круизер 120

вземи си "нормална",аз за 80 000км.не съм я докоснал освен смяна на масло

Коментар

За вас не знам. Аз си го поръчах!!! Хубаво лошо , това е !!! Тая зима влизам в Клуба.

До сега само опели съм карал. последно Зафира 2006 150кс.
      Т5
      Crossrunner

Коментар

Имам възможност за един обаче е без въздушно и съм на кантар да вземам или ..... ще изчакам до понеделник и тогава ще реша мерси на всички за отгворите

Коментар

Мерси Прадо за няколко дни се абгрейднах доста , намерил съм две едната е 2004г без въздушно но иначе е страхотна черна с кремава кожа на мои приятел страшно е гледана в мноо добро състояние , другата е 2005г с въздушно и без задна гума на вратата (което ме дразни) стои ми някак празна.... и неи знам състоянието и човека непознавам и седя и се чудя коя да взема но до понеделник ще съм решил )

Коментар

Здравей,
            Избери по-читавата. А това че няма здана гума е по-добре когато паркираш назад. Нека някой който разбира да ги провери и купувай. Гледай колата която вземаш да не е внесена от някъде другаде, а купена тук и с номера на рамата в тойота можеш да и провериш цялата история преди да я платиш.
            чао
            Prado
            Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Та както споменах по горе и аз се здобих с една ЛК 120. Края на септември ще дойде Д4Д автоматик. Дайте съвет, колко и как да се пази мотора в началото като е автоматик и реално нямаш контрол над оборотите.

И дайте малко отзиви, че не мога да спя ?! дали не сгреших да дам такава голяма пара точно за ЛК.

Карам около 35-50 000 годишно

Предварително благодаря!!!
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Не се притеснявай. Колегите ти казаха вече - няма какво по-добро да купиш тук на пазара. После имаш работа и за тунинговане.

Поздравления за избора!
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                  Та както споменах по горе и аз се здобих с една ЛК 120. Края на септември ще дойде Д4Д автоматик. Дайте съвет, колко и как да се пази мотора в началото като е автоматик и реално нямаш контрол над оборотите.

И дайте малко отзиви, че не мога да спя ?! дали не сгреших да дам такава голяма пара точно за ЛК.

Карам около 35-50 000 годишно

Предварително благодаря!!!
                  Аз карам два пъти по-малко км годишно, но това няма отношение към автомобила. Дали си сбъркал или не, това ще го покаже времето, но има значение дали ти е на сърце точно този джип. Иначе си струва парите. От Тойота ми казаха, че тези двигатели са фабрично разработени, т.е. няма нужда да го пазиш в определени обороти. Аз лично до сега сега не съм му вдигал високи обороти - max. до 3000 и то само при ускоряване. Контрол върху оборотите винаги имаш - десния крак.
                  http://www.nakladkibg.com
                  накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Някои тойоти, не знам конкретно за тая, си имат ограничител докато е студена, и докато я разработиш.

То е малко като оня лаф, дето купувача питал търговеца на вино: "А може ли да го поразредя с водичка, и колко?" а отговора "Ние каквото трябва сме сложили..."

Иначе по тая джипка каквото и да се строши, все е скъпо. Въпроса е колко често се троши.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                      Не се притеснявай. Колегите ти казаха вече - няма какво по-добро да купиш тук на пазара. После имаш работа и за тунинговане.

Поздравления за избора!
                      Аз казах че трилитровото Гранд Чероки е по-добрия джип във всяко едно отношение.
                      Верно, по-добър и по-лош може да се приема и субективно, но в случая говорят цифрите, а когато цифрите говорят и боговете мълчат.

Коментар

Kinex - модераторе , мразя американски кочини ако ще Гранда ти да пуска на всеки 100км по една пържола(мацка) пак няма да го взема и неме интересува !!
                        Що реши че в моита тема трябва да ми разясняваш колко е маняшко тва Чероки ?
                        Въобще неме интересува ама никакък твоето мнение свързано с Американски тъпни !!!
                        Ако искаш да ми помогнеш с за Тойотата го направи , ако не , си гледай кефа ! нито искам да се заяждам нито ми е цел !

ако съм те обидил Sory !

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
                          Kinex - модераторе , мразя американски кочини ако ще Гранда ти да пуска на всеки 100км по една пържола(мацка) пак няма да го взема и неме интересува !!
                          Що реши че в моита тема трябва да ми разясняваш колко е маняшко тва Чероки ?
                          Въобще неме интересува ама никакък твоето мнение свързано с Американски тъпни !!!
                          Ако искаш да ми помогнеш с за Тойотата го направи , ако не , си гледай кефа ! нито искам да се заяждам нито ми е цел !

ако съм те обидил Sory !
                          Чети между редовете.
                          Точно ти намерих усилени стабилизиращи щанги и ти се изцепи.
                          Приятно плаване капитане.

Коментар

Kinex, не ми се спори, ти не можеш да убедиш мен, аз не мога да убедя теб, самият спор е безмислен. Аз наистина никога няма да си купя чероки. Мир.

Коментар

Първоначално публикуван от ORTIZ Преглед на мнение
                              ...не съм фен на офроуда а на драг състезанията или рязкото ускорение , имам и Аутбек с които ще се разделя , на мен ми трябва Джипка която вози добре гори малко да е що годе нова да е здрава и да качвам деца кучета и т.н и да си ходя на вилата където пътя е ужас , и прецених че тази Тойота ми пасва идеално , имал съм страшно много коли между които и Гранд Чероки а тя е една от колите за които неискам да си спомням никога !!! Защото (мое мнение) за мен това е една от най-тъпите коли на света измислена от олигофрени ! неискам никои да се съобразява с мнението ми просто за мен тези коли са тъпня Номер 1

... и пак по мое мнение Тойота е номер едно 1
                              Добре де, като си решил да я купуваш и е номер 1, що питаш, и като ти кажат че не е " идеалния ", що се дразниш и правиш меко казано необмислени изказвания.
                              Като си карал толкова много коли трябва да ти е станало ясно че " идеални " и " съвършенни " няма, ако пък не си го разбрал още, не си карал достатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Kinex, не ми се спори, ти не можеш да убедиш мен, аз не мога да убедя теб, самият спор е безмислен. Аз наистина никога няма да си купя чероки. Мир.
                                Не мога, знам. А и не искам.
                                Аз също никога няма да си купя нито Гранд Чероки 3.0 CRD, нито Ланд Крузер D4D. Ако ще е паркетник, поне да е истински. Ама въпроса изобщо не е в това какво харесвам аз, ти, или Ортиз. При положение че в темата има доста мнения които са абсолютно неверни, се чувствам длъжен да кажа че това просто не е вярно. За това и се обадих. Апък нали и мнения се искаха. Гранд Черокито беше съвсем произволно избрано. Следващия път като започнете с фанатичното захласване "Няма по-добър на пазара", за да не ми препишете пристрастност, ще кажа с какво Range Rover Sport превъзхожда 120-ката. Усещаш ли на къде бия. Няма най-добър.

Ортиз стига се ядосва, все пак говорим за железа.
                                И стягай Ипрезата, че на следващите гонки ще има едно куцо "чероки", дето прави ниска 11-ка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X