Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем в режим "4Н" на 4-Runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем в режим "4Н" на 4-Runner

Здравеите колеги. Вчера реших да пораздвижа малко каруцата в режим "4Н" на асфалт и ми се случи нещо странно - при завои едното от предните колела блокира Не съм сигурен кое от двете , и дали при различните завои блокира различно колело . На кал и пясък не съм забелязал да ми прави такива ишмари . Ще съм ви благодарен ако ми пишете какъв може да е проблема , и дали изобщо има такъв (според мен не е нормално)?!?
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

До: Проблем в режим "4Н" на 4-Runner

Можеш ли да дадеш малко по- добро описание на "блокира".
    И, ако си парт тайм, защо по дяволите завиваш на асфалт с включен преден мост?
    Зима иде

Коментар

И аз вчера бях е включил на асвалт за малко понеже слагах ново масло на дифа и на мен ми прави така Това е понеже сцеплението и въртящият момент е по голам и предните гуми не могат да прибоксуват и става така направо по инерция си спира самаНе го прави повече освен за няколко минутки ито само на право без резки завоиДа не забравиш като го изключиш да дадеш 1-2 метра на задна за да може да освободи от режим

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
        Можеш ли да дадеш малко по- добро описание на "блокира".
        И, ако си парт тайм, защо по дяволите завиваш на асфалт с включен преден мост?
        Блокира за част от секундата
        WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
          И аз вчера бях е включил на асвалт за малко понеже слагах ново масло на дифа и на мен ми прави така Това е понеже сцеплението и въртящият момент е по голам и предните гуми не могат да прибоксуват и става така направо по инерция си спира самаНе го прави повече освен за няколко минутки ито само на право без резки завоиДа не забравиш като го изключиш да дадеш 1-2 метра на задна за да може да освободи от режим
          Благодаря за успокоението , във форумите бях чел че не е проблем да се кара на бързи , знам че на бавни не трябва на асфалт , та затова се шашках .
          WJ 4.7

Коментар

ясно колко си чел и какви форуми си чел карай я така,ние няма да ти плащаме ремонта после

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X