Обява

Свий
Няма добавени обяви.

някой правил ли е хидр. рейка на LJ70?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• някой правил ли е хидр. рейка на LJ70?

След Родопите дразнещия луфт във волана стана непоносим. Опитахме се да натегнем рейката /кормилната кутия/ с винта и гайката отгоре й, но е фекта беше трудно въртящ се волан, макар и без луфт.
    Питането ми е някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и какви мерки е предприел.
    Препоръчаха ми да я закарам за рециклиране при Окръжна болница, но ми се ще първо да чуя от колеги, които са имали такъв проблем.

Благодаря предварително
    Зима иде

До: някой правил ли е хидр. рейка на LJ70?

Аз за сега съм нямал този проблем!!Незнам колко ще ти струва рециклирането и до колко ще е сполучливо.Тук във форума Krasi kros продава LJ 70 на части .Ако искаш му се обади и го питай за колко ще ти е даде!!http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31510

Коментар

Извинявам се че пълня темата с нещо което е извън нея но тъй като не мога да пиша лични а видях че Жоро е от моя град искам да го питам откъде да си взема хубави кабели и свещи за Тойотата тук и ако някой знае онлайн магазин от чужбина/Англия и Америка/ с доставка до тук да ми даде адрес че цените в България са главозамайващи.Пак се извинявам за спама и моля да ми пусне модератора писането на лични
      Toyota 4runner
      3000cc V6

Коментар

Първоначално публикуван от andon1980 Преглед на мнение
        Извинявам се че пълня темата с нещо което е извън нея но тъй като не мога да пиша лични а видях че Жоро е от моя град искам да го питам откъде да си взема хубави кабели и свещи за Тойотата тук и ако някой знае онлайн магазин от чужбина/Англия и Америка/ с доставка до тук да ми даде адрес че цените в България са главозамайващи.Пак се извинявам за спама и моля да ми пусне модератора писането на лични
        Какъв модел е Тойотата ????Ако искаш мисе обади мога до ги проверим в Германия и кам 15-20 юни да са тук че моя авер се пребира тогава!!!Това ми е номера 0896677703

Коментар

Пиши ако имаш нужда от нещо,аз съм в Лондон ,имам връзки в много магазини са авточасти и в представителство на тойота .
          8777203908

Коментар

Колега имам сащия проблем с реиката сега. Пиши ако не ти представлява трудност как и каде реши проблема.Ако можеш набери ме 0888 807 423 - Пламен -а после аз ще ти звънна
            TLC 70, 2L-T, Dobinsons - 2", BFG - M/T 235/85/16, T-Max 12000

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X