Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зов за помош 1kz-te

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зов за помош 1kz-te

Купих си този модел мотор за моята красавица ни мотора дойде без управляваш блок. Ако някои има инфо да пише и ли да дава акъл .

До: Зов за помош 1kz-te

Ето и снимки на добичето
    Прикачени файлове

Коментар

Имам го на джипа ... ако мога да помогна ...
      BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Аз си търся да си купя че нещо нямам и няма как да запаля мотора.Идеята е някои ако има за продаване управляваш блок за 1kz-te

Коментар

От поделенията на Тойота не могат ли да го доставят? Този двигател се различава от 1kz-t 3,0 ТД само по този електронен блок, който вдига малко мощността му. От 125 на 130 коня, май така беше а?
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
            От поделенията на Тойота не могат ли да го доставят? Този двигател се различава от 1kz-t 3,0 ТД само по този електронен блок, който вдига малко мощността му. От 125 на 130 коня, май така беше а?
            Да така е но от TOYOTA като чуят за такова нещо и ще откачат откъм цените .Днеска само за инфо да кажа че частник ми обяви доста прилична сума .А TOYOTA сигурно ще е такава цената.

Коментар

Мотора вече се продава моля модераторите да преместят темата .

Благодаря предварително

Коментар

Здравейте оказа се че дори да си намеря електрониката няма да мога да подкарам тоя мотор на моята джипка.Оказа се че ми трябват следните части камбана на скоростната кутия 1kz-t,картер за същия мотор но от LJ70 също така и радиатор и ГНП механично.Ако някой има тези части и са му за продан очаквам оферти.

Благодаря предварително

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
                  ...Оказа се че ми трябват следните части камбана на скоростната кутия 1kz-t,картер за същия мотор но от LJ70 също така и радиатор и ГНП механично...
                  Защо и радиатор от 1KZ-T(E)?

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
                  Мотора вече се продава моля модераторите да преместят темата...
                  Темата да се мести ли в Купува-Продава, или остава тук, като се търсят частите, изредени по-горе?

Коментар

След като не се премеси темата реших да пробвам да намеря честите.

Коментар

Моля да се сложи катинарче на темата мотора вече е продаден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X