Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз в клуба на 80-ките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз в клуба на 80-ките

Да се похваля първо тук, най после успях да се сдобия с толкова мечтаната 80-ка. Ето и малко снимки.Сега остава само да дойде от щатите. И естествено започвам с въпросите. Ще поръчвам окачване на OME 2 инча но ми го предлагат с хард и медиум твърдост и се чудя какво да поръчам? Поздрави
    Прикачени файлове
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

До: И аз в клуба на 80-ките

Да ти е честита. Избора на окачване зависи от характера на експлоатацията. Защо не я покараш със заводското малко и тогава да си вземеш окачване?

Коментар

Да ти е честита и да си я караш с здраве

Ако не е тайна . Колко пари са ти разходите ( докарването ) до България ?
      [COLOR=darkred]Veritas vos liberabit
      [COLOR=blue]LZ1LPK[/COLOR] , A1(Rh-)
      [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Да ти е честита. Избора на окачване зависи от характера на експлоатацията. Защо не я покараш със заводското малко и тогава да си вземеш окачване?
        Благодаря, просто сега като идва колата ще е много по-лесно да се сложи в нея.Понеже тегля каравана за това се замислям за Heavy duty.Също така си мисля да си направя една платформа за да си нося мотора отзад на теглича. Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от chicholyubo Преглед на мнение
          Да ти е честита и да си я караш с здраве

Ако не е тайна . Колко пари са ти разходите ( докарването ) до България ?
          Не знам точно още, но някъде от порядъка на 2200-2500$

Коментар

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
            Благодаря, просто сега като идва колата ще е много по-лесно да се сложи в нея.Понеже тегля каравана за това се замислям за Heavy duty.Също така си мисля да си направя една платформа за да си нося мотора отзад на теглича. Поздрави
            Ами ето, ти си си отговорил, а мислил ли си за вариант с въздушни въглавници намиращи се в самата пружина. Помпят се когато се товари, защото дори и усиленото окачване ще "кляка" при достатъчно тежка каравана.

Коментар

Честито! Голяма хубавица е, със здраве да си я караш и да ти донесе много приятни мигове!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Ами ето, ти си си отговорил, а мислил ли си за вариант с въздушни въглавници намиращи се в самата пружина. Помпят се когато се товари, защото дори и усиленото окачване ще "кляка" при достатъчно тежка каравана.
                Мислил съм, спираме обаче по-високата цена и евентуално не толкова добрата надежност. А и караваната не е чак толкова тежка, при първото и теглене бях с Тойота Корола 1.8 дизел.А малко ме притеснява возията със усиленото окачване без прикачен инвертар. Поздрави

Коментар

Честито! 80-ятката е Колата!

Коментар

Честито и от мен.И много километри безаварийно каране
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Честито, Коко! Чудесна придобивка, със здраве да си я караш и много безаварайни километри и дълги експедиции!

Относно окачването: не искам да предизвиквам спорове, както и да рекламирам един продукт за сметка на друг, но определено бих избрал TJM пред OME, конкретно за ТЛК80 и с оглед на най-вероятната експлоатация, която предвиждаш на колата! Успех с наджипването и ни дръж в течение.
                      Последно редактирано от Yaro; 28-04-08, 23:03.

Коментар

Според мен не сменяй окачването изобщо.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          Честито, Коко! Чудесна придобивка, със здраве да си я караш и много безаварайни километри и дълги експедиции!

Относно окачването: не искам да предизвиквам спорове, както и да рекламирам един продукт за сметка на друг, но определено бих избрал TJM пред OME, конкретно за ТЛК80 и с оглед на най-вероятната експлоатация, която предвиждаш на колата! Успех с наджипването и ни дръж в течение.
                          Лошото е че не мога да открия TJM никъде във щатите, само брони и шнорхели. А и още един въпрос. След лифта какви гуми ще ми препоръчате? Типа съм го избрал, но нещо със размера ми убягва. Поздрави

Коментар

А защо ти е от Щатите? Освен ако цената не е определяща, аз бих взел окачването оттук. За размера на гумите - за асвалта повече от 33" не виждам смисъл, т.е. 285/75/16 или 295/75/16. Ако си на 15" - 33/12.5/15, малко по-широки са.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                              Според мен не сменяй окачването изобщо.
                              Ако имаш предвид да не слага лифт окачване, а просто да кара с ново оригинално - ок, но съм силно скептичен към това, че окачване на джип дори и на 10 години (а тази 80-тка при всички положения е над 11/12г.) работи. Особено за кола като ТЛК80, която е със силна експедиционна ориентация - т.е. най-вероятно колата ще се накичи с едни допълнителни товари, ще тегли едни допълнителни товари и т.н...
                              Последно редактирано от Yaro; 29-04-08, 10:17.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X