колеги радвам се да ви съобщя че си купих такова БИЖУ и започва ме възстановяване. ще се радвам да помогнете със сайтове във България или чужбина за купуване на рез.части.Снимки на самата работа по него обещавам твърдо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
купих си TOYOTA FJ40
Свий
X
-
До: купих си TOYOTA FJ40
Да колега тази.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеТази дето беше обявена във форума ли?
Коментар
-
Честито и от мен. Страхотен джип. И можеш да го правиш каквото искаш и каквото и да ми сделашь, все му отива. Със здраве да го караш и да му се радваш.Първоначално публикуван от Stanimir1 Преглед на мнениеДа колега тази.
Коментар
-
Утре ако я докарам при мен ще я снимам преди да я разглобим основно.Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнениеЧестито и от мен.Кога ще има снимки?
Коментар
-
Честито! Абсолютна класика. С търпение и мерак да си я възстановиш и със здраве да си я караш!
Сигурно ли е, че става дума за 40-та серия или за този двигател. Най-малкия 4-цилиндров (дизел) е 3.0л. Бензините са само редови шестаци...Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение...Имах преди 4 години една такава с 4 цилиндров мотор 2.5-трудно се чупи и лесно се колани...
Коментар
-
Днес четох обявата във форума.Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеЧестито! Абсолютна класика. С търпение и мерак да си я възстановиш и със здраве да си я караш!
Сигурно ли е, че става дума за 40-та серия или за този двигател. Най-малкия 4-цилиндров (дизел) е 3.0л. Бензините са само редови шестаци...
Коментар
-
Да Yaro прав си колата е 6цил.4200сс ие 1978год.Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеЧестито! Абсолютна класика. С търпение и мерак да си я възстановиш и със здраве да си я караш!
Сигурно ли е, че става дума за 40-та серия или за този двигател. Най-малкия 4-цилиндров (дизел) е 3.0л. Бензините са само редови шестаци...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар