Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой двигател на ЛК70 е по-подходящ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тойота 2.4 дизел-инфо?

Първоначално публикуван от svilen Преглед на мнение
    Това звучи доста добре,този разход със стандартните гуми ли е?
    гумите са с размер 31 10,5 15
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

До: Кой двигател на ЛК70 е по-подходящ.......

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Да ме поправят колегите (ако греша), 2.5 при 70-та серия не е само VM. 2.5 се води и 2LT-то след фейслифта (70-тка с квадратния фар)
      Дали двигателя 2.5TOYOTA не се слага фабрично и преди фейслифта(поне за някой пазари), защото ми се струва че съм попадал на подобна машина?
      Каква е разликата м/у TOYOTA 7*серия "със стърчащи мигачи и тази с вградени в предната решетка" Не откривам зависимост към годината на производство или мотора.
      Благодаря!
      Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
        Дали двигателя 2.5TOYOTA не се слага фабрично и преди фейслифта(поне за някой пазари), защото ми се струва че съм попадал на подобна машина?
        Каква е разликата м/у TOYOTA 7*серия "със стърчащи мигачи и тази с вградени в предната решетка" Не откривам зависимост към годината на производство или мотора.
        Благодаря!
        Поздрави!
        Значи , 2L-t и 2L-t2 (след фейс лифта) са по 2446 см.2 . Само , че стария се води 2.4 , а новия 2.5 . 7-ицата със стърчащите мигачи е "тежка" серия - с ресори и дференциали 9.5" , а с вградените е "лека" серия - с пружини и дифове 8" .

Коментар

Значи 78ицата е със слабите дифове?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тарга , ВСИЧКИ ресорни 70-тки са с големите дифове

Коментар

за 1KZ-TE, 3,0ТД на ТЛК95 мога да кажа следното:
              с гуми Йокохама АТ 275/70/16
              Разход: Извън града 100 - 110 км/ч - около 10л./100км.
              в града /Пловдив/ - над 15л./100км.
              Джипа се изнася бързо при потегляне и при по "тежък" крак може да удари в града 20л./100км.
              Макс. поддържана скорост 170 км/ч (без климатик), но над 160 мотора започва да се тормози.
              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

До: Няколко въпроса относно Ленд Круисера 70-тка

Първоначално публикуван от pilota7222
                Благодаря колеги за информацията!Четох също и че 2.4 литровия турбо дизелов мотор е склонен към прегряване.Това единични случеи ли са или масови?Ииии 3 литровия мотор с турбо ли е?Благодаря отново!
                Принципно и за 2LT (2.4/2.5td) и за 1KZ-T (3.0td) се твърди, че са склонни към прегряване. Според форумите тези проблеми при 3-литровия са решени в последните му години на производство (след 2000г.), но вече на 9-та серия, а не на 7-ма, за която говорим в случая.

Не съм имал и двата и не мога да кажа, само съм карал.
                3-литровия е турбинен и изключително приятен. Има и интеркулер за него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X