Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хъбове - 4Runner

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• хъбове - 4Runner

нЕ СЕ ВИЖДАТ НА СНИМКАТА...КАКВО СЕ ВИЖДА КАТО ГЛЕДАШ В СРЕДАТА НА ПРЕДНОТО КОЛЕЛО
    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
    BJ42 04 1982
    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
    LZ 2 BHB

До: хъбове - 4Runner

То не било трудно - чак ме е срам. Ами в сердата на колелото е метална капачка на която пише - Automatic Disconecting Dieferential.

Ех бъбреци бъбреци си викам и се почуквам по главата.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

трябва да ги питам тези от сервиза на тойота при последното обслужване дали са пипали там и ако не са защо? Иначе предния мост си го зацепвам и отцепвам в движение, както си е по предписание.
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ако искаш ще ти го проверят ,но се слага много малко рядка грес ,за да не пречи на нормалната работа на този механизъм
        FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
        BJ42 04 1982
        FJ62 11 1983 skipe blago4x4
        LZ 2 BHB

Коментар

Ами ако може да се възползвам от темата на колегата и да попитам на втората генерация 4runner с ръчни хъбове - с какво се въртят тия дискове? Имам едни на задните колела и в ръководството е обяснено всичко, освен с какъв инструмент се завъртат. Благодаря ви!

Коментар

Това е най-качествената снимка на задното колело, която имам, но пак не се виждат двете ръбчета, в момента джипа е в сервиза и не мога да го снимам.
            Прикачени файлове

Коментар

така по снимката като гледам нямаш хъбове.това са ръбове на самата главина която е захваната за полуоската на задния диф и аз го имам същото на мойта ТЛК !!!!Както казва колегата там не трябва да има хъбове понеже джипа ти е зацепен на постоянно задно предаване когато се движиш по асфалт. а кога то е нужно да използваш и предното тога ва го вклучваш и хъбовете също ако са ръчни имат обузначение lock и unlock а ако са автоматични като превърти едно от предните колела и те автоматично зацепват!!

Коментар

МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! Излъгал съм се, защото в ръководството на този джип са нарисувани едни хъбове и те съвсем приличат на това което е в средата на задните колела. Бях се притеснил, че карам с постоянно включени хъбове, но на предните колела няма нищо и явно са с автоматично заключване. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

Коментар

това са ръчните хъбове .ако не са такива значе са автоматични!!
                  Прикачени файлове

Коментар

колеги от днес имам 4 рънар но като чета за тези хъбове се сещам че при мен ги няма лИскам да попитам това нормално ли е или хъбовете се монтират допълнително.

Коментар

Би трябвало да имаш автоматични - пше го на капачката на предните колела.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

И аз отскоро имам 4 рънър ако някой му се обяснява по подробно кво е тва хъб и за кво служи нека ме светне.че малко съм гол и бос на тая тема поне ако се гресират да го направя да не се прецакат.Благодаря предваритеилно
                        Toyota 4runner
                        3000cc V6

Коментар

Колега къде си смени съеденителе на рънъра и доволен ли си от сервиза .Колко пари ти излезе от къде си набавяш части.

Коментар

Когато купих тойотата стария собственик каза че за смяна на целия съединител е дал към 500 лв с работата.Той е от Стара загора ако има колеги от там ще знаят сигурно къде или трябва да проверя дали пише името на сервиза в книжката на колатаVчасти за Тойоти има в американските сайтове за онлайн търговия само да имаш твой човек за да ти го достави или да намериш такъв който изпраща до БГ.Или от представителствата на Тойота но цените са дебели.Има и някакви Бг сайтове за части аз щях да поръчвам от един арабин ама ми се стори че е арабин - мангал и не исках да давам пари за ебани кабели така че си поръчах от Англия.За 3 паунда доставят пратката до 3 дни
                            Toyota 4runner
                            3000cc V6

Коментар

мерси за инфото ,но за съжаление нямам познати в Сащ да ми пращат части, а и VIN номер нямам нито на талона нито на колата. А иначе тампони по окачването намират ли се в Бг.Понеже малко се е разхлопала предницата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X