Някоя знае ли кога излиза новата Toyota Hilux ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата Toyota hilux
Свий
X
-
От: Новата Toyota hilux
Има с бензинов-2,7 164 к.с.-според руснаците. http://ex-roadmedia.ru/news/990-fotosessiya
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Скрития коз се показа - 4,0л V6 280к.с.Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеИ пак нямат бензинов мотор - губят от това!
мисля, да зема а се замисля...
Коментар
-
Едва ли ,ще загуби прекалено много ако го направи.Поне в Гръцко на 5000 пикапа дизел се пада един бензин.Първоначално публикуван от caravel Преглед на мнениеАз пък дочух,че Тойота няма да предлага вече дизелов ДВГ за Европа,което значи,че пак ще караме по- добрите бензинови мотори.Grand Vitra ddis 2008
SEAT Althea XL tsi 2010
Mitsubishi Canter
Коментар
-
Аналитичните гении по-горе - може ли да се въздържате от дивотии
Тойота Европа е отделна (европейска) компания. Има си развойна дейност специфично за Европа. Ей сега ще стане - да си тръгне Тойота разплакана от Европа, да си остави деветте завода, да изрита 80000 човека на улицата, щото няма да се справи с Евро 6.
А другите дето са инженерно по-добри от нея - форд и пежо например - ще си продължат карето белот, защото те евро 6 са го надцакали преди години
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Бе да ви имам кошмарите - 'що не ми пуснат Тойота пикап или Джип тук с дизел пьк да видим дали ще карам бензин.Да ама не,при вас там имат едно Евро 6 да измислят и тия ако не го могат то кой.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеАналитичните гении по-горе - може ли да се въздържате от дивотии

Двигателната гама на новата Toyota Hilux ще включва:
- 2.4-литров турбодизелов агрегат със 160 к.с. и 400 Нм въртящ момент
- 2.8-литров турбодизел със 177 к.с. и 450 Нм
- 2.7-литров атмосферен бензинов двигател със 164 к.с.
- 4.0-литров 6-цилиндров бензинов двигател с 278 к.с.
Коментар
-
То това евро 6 между другото май пак е по-добродушно от съществуващите щатски норми... Май имаше някаква тъничка графа за сярата и/или за частиците в щатските изисквания за автомобилни дизели дето обръщаха всичко с хастара навън...Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение...Да ама не,при вас там имат едно Евро 6 да измислят и тия ако не го могат то кой.
Нещо от рода на "Кандидата трябва да е способен да вдигне 10 килограма, да извърви два километра за по-малко от 30 минути, да преплува десет метра за по-малко от минута, да пробяга двеста метра за по-малко от минута и сто метра за под 10 секунди"
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар