Случайно попаднах на тази автокъща и останах учуден ,че все още можеш да си купиш такъв автомобил.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не знаех,че още ги произвеждат ако има мераклии.TOYOTA LC HARD TOP DIESEL 4.2L HZJ78
Свий
X
-
От: Не знаех,че още ги произвеждат ако има мераклии.TOYOTA LC HARD TOP DIESEL 4.2L HZ
То за имане- има. В Холандия и Германия също съм засичал да се продават такива новички, макар и малко. Има обаче един проблем (ако не се лъжа)- обявените цени са без ДДС и мито, някои не отговарят на Евро4. За да се приведат във вид годен за пътищата с всички платени неща и технически, май трябва да се налеят още едни около 15-20 евро.Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
-
От: Не знаех,че още ги произвеждат ако има мераклии.TOYOTA LC HARD TOP DIESEL 4.2L HZ
А също и регистрация в Европейски съюз- нету !0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
В Египет карат основно такива, с два резервоара. С девет пътника+ шофьора на места стигаше до 80км през пустинята.На мен ми хареса, на други не. Били карали картофи.[SIGPIC][/SIGPIC]...нищо не е така, както изглежда!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на Днес.
Коментар