Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Наводнен Тойта Ленд Круизер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Наводнен Тойта Ленд Круизер

Здравейте! Миналата седмица бях с баща ми за риба с джипа/Тойота Ленд Круизер 2007г. дизел/, но заора в реката и остана там. Извадихме го, целият беше пълен с вода. По спомен водата беше около педя над колелетата/нямаме шнорхел, но водата не беше стигнала да въздушния филтър, поне така изглеждаше/. До последно, докато не изгасихме двигателя, той си работеше. След като го извадиха, баща ми се опита да го запали, но само въртеше, без да запали. На таблото светеше лампата за сервиз и не искаше да разблокира диференциала. В сервиза казаха, че единият акумулатор е заминал и компютърът е наводнен. Та въпросът ми е може ли му е станало нещо на компютъра от водата и дали според вас би ли могъл да бъде ремотиран?

От: Наводнен Тойта Ленд Круизер

Ако компютъра е бил наводнен,нов(втора употреба).
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Две такива са ми минали през ръцете, единия с морска вода. И двата компа не можаха да се спасят, на единия отделно замина и ел. инсталацията, навигацията и усилвателя за аудиото. Тогава нямаше втора употреба и ремонта излезе 44к. лв.

Разглобявай и гледай.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Наводнен компютър може да оцелее само ако е спрян веднага токът (чрез изключване на всички налични акумулатори).
        И ако има късмет де.

Същото, но в по-малка степен важи за всички електрически части на колата.

Коментар

Според вас автокаското ще покрие ли щетите?

Коментар

Поне в моите договори за каско колкото съм ги чел си имаше клаузи че щети от екстремни спортове не се покриват за съжаление. Дано при теб да го няма това но...

Коментар

Първоначално публикуван от stovegan Преглед на мнение
              Дано не съм прав,но мисля че няма да покрие щетите.
              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                Дано не съм прав,но мисля че няма да покрие щетите.
                То сега доста места се наводниха.............с някой друг познат може да излезе ,че колата ви се е наводнила от природна стихия/което е различно от екстремен спорт/ докато сте бил на гости и сте си пили ракията/имам подобен опит за нещастие/ .Естественно освен всичко трябва и документ от кметството ,че въпросното място е наводнено.
                Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Риболовът откога стана екстремен спорт?

Коментар

Няма да покриЯ нищо!.
                    застраховател.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Риболовът откога стана екстремен спорт?
                      Застрахователите обикновено имат едни клаузи за изключени рискове с формулировки от типа на:

Умишлени или с груба небрежност действия на застрахования, които действия са предизвикали застрахователно събитие.
                      ...
                      Щети по двигателя и/или купето след проникване на вода, кал и др. вследствие несъобразяване с правилата за техническа експлоатация и конкретните пътни, метеорологични или др. условия
                      ...
                      Да пази и ползва застрахованото МПС с грижата на добър стопанин ... както и да предприема всички обичайни и разумни предохранителни действия и мерки за предпазване на застрахованото МПС от вреди.
                      Второто е като по мярка за случая ... С тази формулировка могат да те отрежат даже и ако, без да слизаш от асфалта, минеш през някоя прекомерно дълбока локва.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Здравейте!......
                        Спомени от къде си?
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Две такива са ми минали през ръцете, единия с морска вода. И двата компа не можаха да се спасят, на единия отделно замина и ел. инсталацията, навигацията и усилвателя за аудиото. Тогава нямаше втора употреба и ремонта излезе 44к. лв.

Разглобявай и гледай.
                          Не разглобявай и не гледай. 44к. лв си е цифра. Бахти и колата.
                          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                            Не разглобявай и не гледай. 44к. лв си е цифра. Бахти и колата.
                            Джамбазов говори за по-други времена. Сега за 44 ще си купи цял Кукурузер.

Коментар

Една реклама имаше скоро, "ходели накрай света", "проправяли пътя", и още маса глупости. Ей го колко им трябва да станат недвижима собственост!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X