Здравейте! Миналата седмица бях с баща ми за риба с джипа/Тойота Ленд Круизер 2007г. дизел/, но заора в реката и остана там. Извадихме го, целият беше пълен с вода. По спомен водата беше около педя над колелетата/нямаме шнорхел, но водата не беше стигнала да въздушния филтър, поне така изглеждаше/. До последно, докато не изгасихме двигателя, той си работеше. След като го извадиха, баща ми се опита да го запали, но само въртеше, без да запали. На таблото светеше лампата за сервиз и не искаше да разблокира диференциала. В сервиза казаха, че единият акумулатор е заминал и компютърът е наводнен. Та въпросът ми е може ли му е станало нещо на компютъра от водата и дали според вас би ли могъл да бъде ремотиран?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Наводнен Тойта Ленд Круизер
Свий
X
-
От: Наводнен Тойта Ленд Круизер
Две такива са ми минали през ръцете, единия с морска вода. И двата компа не можаха да се спасят, на единия отделно замина и ел. инсталацията, навигацията и усилвателя за аудиото. Тогава нямаше втора употреба и ремонта излезе 44к. лв.
Разглобявай и гледай."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Наводнен компютър може да оцелее само ако е спрян веднага токът (чрез изключване на всички налични акумулатори).
И ако има късмет де.
Същото, но в по-малка степен важи за всички електрически части на колата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stovegan Преглед на мнениеСпоред вас автокаското ще покрие ли щетите?Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнениеДано не съм прав,но мисля че няма да покрие щетите.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Първоначално публикуван от stovegan Преглед на мнениеСпоред вас автокаското ще покрие ли щетите?
застраховател.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеРиболовът откога стана екстремен спорт?
Умишлени или с груба небрежност действия на застрахования, които действия са предизвикали застрахователно събитие.
...
Щети по двигателя и/или купето след проникване на вода, кал и др. вследствие несъобразяване с правилата за техническа експлоатация и конкретните пътни, метеорологични или др. условия
...
Да пази и ползва застрахованото МПС с грижата на добър стопанин ... както и да предприема всички обичайни и разумни предохранителни действия и мерки за предпазване на застрахованото МПС от вреди.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от stovegan Преглед на мнениеЗдравейте!......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеДве такива са ми минали през ръцете, единия с морска вода. И двата компа не можаха да се спасят, на единия отделно замина и ел. инсталацията, навигацията и усилвателя за аудиото. Тогава нямаше втора употреба и ремонта излезе 44к. лв.
Разглобявай и гледай.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеНе разглобявай и не гледай. 44к. лв си е цифра. Бахти и колата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар