Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тойота, лаф да става...
Свий
X
-
От: Тойота, лаф да става...
Хахаха,батко объркал си се,няма да се ходи организирано на барче.В калта ще се ровят,не е за теб.Ти си за там до където и аз със мойта Тойота.Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнениеЧух че някаква офроуд сбирка се организира за 2-ри ? Ако е нещо от типа разходка ще дойда. Ама за по храд изпълнения ме е страх че да не счупя нещо понеже на 3-ти заминавам на планина на ски с Тойтката и да не пр.....ба почивката
Коментар
-
Ей показа го най сетне.Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]400049[/ATTACH]
Коментар
-
Хайде да го окаляме на 2ри ?Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]400049[/ATTACH]На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Може и така да стане,но ще съм поне метър пред теб.Най добре ще разберем като излезе от бокса.Дотогава ще караме Гаската.Чао до 2.01.2012Весело посрещанеПървоначално публикуван от djidjo Преглед на мнениеХахаха,батко объркал си се,няма да се ходи организирано на барче.В калта ще се ровят,не е за теб.Ти си за там до където и аз със мойта Тойота.

Борка,може ма не знам докъде шесе ходи.Ако е като лек траял да,щото съм с пистарки дънлоп а Наско не мие закачил лебедката.По добре щее да съм с гаската да несе излагам.Дане ме базикате из форума че ше стана за резил.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеХайде да го окаляме на 2ри ?
Има някакъв проблем с оборотите след като загрее,непадат и подържат около1000.Струва ми се че са множко а. Ти кво ще кажеш. Дай акъл за някой който може да види центровката.И да разбира,ако е за гледане и аз гледам, ама не знам какво.Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнениеЕй показа го най сетне.Последно редактирано от Паджеровод; 31-12-11, 18:05.ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Свилка не визирах теб,за Славянко се отнасяше.Весело посрещане на нова година,много здраве и милион безаварийни на всички.Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеМоже и така да стане,но ще съм поне метър пред теб.
Коментар
-
Е нали пак от барчето ще трябва да се тръгнеПървоначално публикуван от djidjo Преглед на мнениеХахаха,батко объркал си се,няма да се ходи организирано на барче.В калта ще се ровят,не е за теб.Ти си за там до където и аз със мойта Тойота.
Пък ако на финала ще има и цър-пър както разбрах мога и там да присъствам. Те докато се калят по черно до там аз мога и по асвалта да стигна до скарата
Коментар
-
Що направо не отидиш да направиш скарата?Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнениеЕ нали пак от барчето ще трябва да се тръгне
Пък ако на финала ще има и цър-пър както разбрах мога и там да присъствам. Те докато се калят по черно до там аз мога и по асвалта да стигна до скарата 
Коментар
-
Да сте живи и здрави и повече късмет през новата година!Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеЖиви ли сте бе дракаджии?Айде за много години,здраве,касмет,кал,мизерия и всякви гадории по трасето и по малко трошени джипки.
И по-малко митсубишита да ви късат нервите

На сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Боре,то на Цецко умря,твойто е смъртник,то кат се замисля,май други не останаха.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеДа сте живи и здрави и повече късмет през новата година!
И по-малко митсубишита да ви късат нервите

Коментар
-
То моето само се прави на умряло- като му дойде времето ще ви засрами...Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнениеБоре,то на Цецко умря,твойто е смъртник,то кат се замисля,май други не останаха.
На сърбела майката му е чесането.
Коментар
-
Айде утре в 10.00 на ОМВ Дружба ще си ги премеритеПървоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеТо моето само се прави на умряло- като му дойде времето ще ви засрами...
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар