Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойота, лаф да става...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тойота, лаф да става...

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
    Ей тракторис счупи гипса малко бре кво си се стегнал толкоз. Това не е раздел ланд Ровър. Вашият мод там не знам бивш военен ли е какъв е ама яко се е вживял в ролята си та чак се престарава и явно доста ви е наплашил. Нали затова са форумите да се забавляваме и да споделим това онова. Като се спазва добрият тон и да няма простотии и цинизми не виждам лошо в една такава разтоварваща "тема" Не мисля че сме писали кой знае кво тук че чак бан да ни раздадат. Ама пък виж ако е у вашият раздел знам ли може и да ни линчуват за такава тема.
    Нали вие тойотистите ме скастрихте че ви цапам темите, бе батко
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Нали вие тойотистите ме скастрихте че ви цапам темите, бе батко
      Aaa аз нищо не съм казал изобщо.

Коментар

Аз бях ма тои тоя неуспял състезател чичо Борко мноо ми оспами темата-проект , и това при условие , че грам не го изтегля подхода ми към моя автомобил ТОЙОТА Аз дори имам брони ....да не говорим за мокета , радиото и разните му там непонятни за него неща
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от slavianko Преглед на мнение
          Ей тракторис счупи гипса малко бре кво си се стегнал толкоз. Това не е раздел ланд Ровър. Вашият мод там не знам бивш военен ли е какъв е ама яко се е вживял в ролята си та чак се престарава и явно доста ви е наплашил. Нали затова са форумите да се забавляваме и да споделим това онова. Като се спазва добрият тон и да няма простотии и цинизми не виждам лошо в една такава разтоварваща "тема" Не мисля че сме писали кой знае кво тук че чак бан да ни раздадат. Ама пък виж ако е у вашият раздел знам ли може и да ни линчуват за такава тема.
          Моля Ви да спазвате добрия тон и отношение и към колегите Модератори
          Смятам, че забележката/ коментара в червено е напълно неоснователна.
          Раздела за Ленд Ровър е най-подредения раздел в Автомобили 4х4 и останалите марки можем само да почерпим дух и организация от там.

Благодаря ви за разбирането

Коментар

Подкрепя Яро напълно,не виждам нищо лошо в това да има малко ред във форума.Също така като всеки Българин гледам да вървя срещу реда,просто защото ни е в чертата и манталитета.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
              Подкрепя Яро напълно,не виждам нищо лошо в това да има малко ред във форума.Също така като всеки Българин гледам да вървя срещу реда,просто защото ни е в чертата и манталитета.
              Добре де последно на ляво ли си или на дясно ?

Коментар

Вие русенци тук няква тойота секта си направихте ми се струва . И като светата инквизиция се мъчите да вкарате всички в правата вяра

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                  Вие русенци тук няква тойота секта си направихте ми се струва . И като светата инквизиция се мъчите да вкарате всички в правата вяра
                  Ко си говориш ти?Представяш ли си тез да са ти приятели,по цял ден трябва да отбиваш атаки.

Коментар

Ти недей лая много , че дан запалиш наесен гаубицата Или казваш на всеослушание , че Тойотата е истината или ше караш танка руди за потопа на маите на 12.12.2012
                    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                      Ти недей лая много , че дан запалиш наесен гаубицата Или казваш на всеослушание , че Тойотата е истината или ше караш танка руди за потопа на маите на 12.12.2012
                      Признавам без бой,ще си кажа всичко,че си един от най-важните по веригата на проекта.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                        Признавам без бой,ще си кажа всичко,че си един от най-важните по веригата на проекта.
                        Предател
                        Георги Владимиров

Land Rover ‎Discovery 1 v8 3.5

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                          Абсолютно отхвърлям- не че не харесвам Тойота, но по-харесвам да се дракам
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Евала , пичове
                            голям купон сте си спретнали.Кефи ме сплотеноста и напредъка по вашите КОЙОТИ.
                            Въпреки че и моят дръгел ТЛК 70 е от вашия край .За момента съм го замразил малко заради -С.

Поздрави НИКИ !!!
                            ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
                            Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
                            ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

Коментар

Първоначално публикуван от nvelikov Преглед на мнение
                              Въпреки че и моят дръгел ТЛК 70 е от вашия край .За момента съм го замразил малко заради -С.
                              Пич,значи ли това че когато паднат температурите Тойтите трябва да се спират?

Коментар

И това произлязло от клавиатурата на Ровърист дето от две години кара Тойота .....боже прибери си вересийте

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X