Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От нива, та на тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От нива, та на тойота

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
    Виж тази колега .http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...696&f1=details
    Парите си заслужават !!За този модел
    За кво са МТ на коля която не е карана офроуд?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
      Виж тази колега .http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...696&f1=details
      Парите си заслужават !!За този модел
      Абсолютно подкрепям, цената е наистина ниска за този модел, в Германия почват от 6к Евро. Състоянието и обаче може да е плачевно, определено си заслужава да се види на място!

Коментар

От: От нива та на тойота

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
        Приятелю ако ме издържи поне една година без да правя нищо аз ще се родя бе брат.Нивата днес я изкарах от сервиза.Последната разходка не издържаха и двата дифа.Аз всяка седмица когато изляза да карам след това ремонта ми е не по малко 300 400лв.Повече какво да ти обяснявам.
        Ами освен да ти пожелая успех в търсенето и дано да попаднеш на читав дизел-/гледам все дизелови машини заглеждаш/.
        Щот с Нивата съм сигурен,че поне ядове с мотора не си брал.

Коментар

От: От нива та на тойота

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
          Ами освен да ти пожелая успех в търсенето и дано да попаднеш на читав дизел-/гледам все дизелови машини заглеждаш/.
          Щот с Нивата съм сигурен,че поне ядове с мотора не си брал.
          Ядове с мотора не съм брал грам.Аз докато я купих и основен ремонт.Бутала от Б4 клапани от форд разпробити отвори на смукатели на изпускатели по двигателя само дадох 2000лв така че там ядове няма.

Коментар

Като слушам собствениците на Нисани , почвам да си мисля , че планетата е пълна с балъци даващи луди пари за Тойоти (пък били те и от леката версия ) , при положение че за половината кинти могат да карат Правилните машини . Бреййй колко луди имало по тоя свят!!!!!!!!!
            TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Nissan Patrol, с големите мотори също струват други пари.
              А и парите,които колегата е готов да даде ще му стигнат за приличен Патрол Y60 RD28T

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                За кво са МТ на коля която не е карана офроуд?
                Странното е , че освен гумите има и монтирана лебедка . Да наистина .. доста е ръждасала но може да е от стоене на паркинг !
                [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                  Като слушам собствениците на Нисани , почвам да си мисля , че планетата е пълна с балъци даващи луди пари за Тойоти (пък били те и от леката версия ) , при положение че за половината кинти могат да карат Правилните машини . Бреййй колко луди имало по тоя свят!!!!!!!!!
                  Пазарът е този,който най-точно и безпристрастно определя "правилната" машина!
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Га почнат да слагат на патрул мостове от койота елате ми се обадете и тогава ше си говорим кой е по-по-най. До тогава от хора дето не са притежавали и двете машини най-добре да има предимно мълчание.

Една подготвена кола струва колкото струва.
                    Примерно моята се продава. За 7 000. Ама ойро

ПП Ако някой си помисли че за тия 7к ойро колата е готова, не е прав. Има още доста работа, но нямам време за сега.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тази първата сивата ходих да я гледам в София и аз,идеята беше да се върна с нея,на снимката изглежда добре,на живо си е гавра с тази машина,както спомена колега по горе,няма здраво място,има само едно измъчено окачване,а двигатела беше останал без масло,и собственика каза че по тва разбирал че няма масло,като стане като фуражомелка мотора,и се измъква с някво неясно какво масло,и налива смело за да утихне,съответно ние бегом марш,и купихме друга Бургаска подготвена машина за малко повече пари.Съвета ми е да не се гледа евтиното,че излиза по скъпо,в момента се продава и оранжевата BJ с Алфения мотор,сериозна машина,подготвена с мерак от Киро "Брадата",колегата Зодиак също продава в този ценови диапазон много добро BJ 3,5D.
                      Не е редно да се превръща темата в спор Тойота или Нисан,и двете марки имат недостатъци в фабричен вид....
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Тва за притежателите и на двете машини не важи за мен . Имах 3.3тд ресорен Патрол, за радост незадълго . Верно мостовете и дифовете беха здрави .
                        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
                          Тва за притежателите и на двете машини не важи за мен . Имах 3.3тд ресорен Патрол, за радост незадълго . Верно мостовете и дифовете беха здрави .

е ти сега какво се изказа...........
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Не съм фен и на двете марки .
                            Но от една подготвена Тойота и един подготвен Патрул бих избрал........... Тойотата
                            Лудак

Коментар

Коментари?
                              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...880&f1=details

Коментар

Колега,обърна го на седянка!Качвай се на возило и започвай да обикаляш и да гледаш.Време е коментарите да са от теб.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X