Здравейте, колеги. Интересува ме вашето мнение, на колеги докосвали се до вседехода-Toyota Land cruiser. Наскоро ми изпадна възможността да бартеросам лекият си автомобил киа сиид 2.0 Д, 140к.с.-2008г, всички екстри за модела без кожа и автомат, за Toyota Land cruiser KZJ 78-PRADO- 1999г.,3.0 ТД автомат, 7 местна. Цената и е 17200, а на моята е някъде около 18-19000лв. Въпроса ми е заслужава ли си този бартер? За да ви помогна, ще кажа, че аз съм раздвоен, от една страна не ми се продава колицата, защото съм много доволен от нея, много динамичен и икономичен автомобил с още 4г гаранция. От друга страна въпросният джип независимо, че годините не са му малко, е все пак известна марка, а и цената във времето, ще му пада много по малко от колкото на киата, а и искам да регистрирам джипа на фирмата и да го използвам за някакъв разход евентуално. Всякакви мнения ще ми бъдат от полза. Притеснява ме единствено, динамиката на тойотата, зная, че няма да е бърза като киата, но все пак, знае ли човек, ще ми бъде от полза мнението ви. Интересува ме, как е с разхода градско и извън града и скъпа ли е поддръжката и, или не се чупи!
БЛАГОДАРЯ!

Коментар