преди време гледах имаше една публикациа за направа на ново зъбно колелце за задното стъкло на сърф и 4рънър колегата пишеше че са му го направили от метал.ако може да каже къде или да даде телефон на хората.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със задно стъкло на сърф.
Свий
X
-
От: проблем със задно стъкло на сърф.
А помниш ли от какъв материал направихте новата зъбчатка при стругара, и още нещо, при официалния представител не може ли да се поръча такава зъбчатка ( дали я имат отделно от механизма )???TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra
Коментар
-
Този филм съм го гледал,като имах цедес(мерцедес,де)преди 3 години някъде.Зъбчатката не се продаваше отделно-само комплект целият механизъм.Втора ръка зъбчатка(гребен)рядко е вариант,защото и там последните зъби са пътници.Ще натопя Боби(Си-Джея),че перфектно ми възстанови зъбчатката,като изобщо струг не е необходим!С наваряване запълни последните 4-5 износени зъба и после с 2-3 пили оформи нови зъби!
Иска си обаче много опит и нюх...и майсторлък!
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнениеА помниш ли от какъв материал направихте новата зъбчатка при стругара, и още нещо, при официалния представител не може ли да се поръча такава зъбчатка ( дали я имат отделно от механизма )???По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеПомолих го да е от по-твърда сплав . А иначе в регионалния дилър ми дадоха цена от 480лв. за цялото моторче .OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение........... на мен ми излезе 20 лв.двигателчето със зъбчатката и беше почти ново.
Пък друг бастун в Пазарджик, ми поиска 150лв за маската, като чисто нова с доставлка от Англия ще излезе 140.
А някой знае ли дали на друг модел е сложен същия механизъм?Роден рибар, а принуден да работи.......
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеДа , писах , но съм от Варна и едва ли моя стругар ще ти е удобен . Сваляш зъбчатката и я носиш при удобен за теб стругар да ти я направи .Роден рибар, а принуден да работи.......
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар