Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със задно стъкло на сърф.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със задно стъкло на сърф.

преди време гледах имаше една публикациа за направа на ново зъбно колелце за задното стъкло на сърф и 4рънър колегата пишеше че са му го направили от метал.ако може да каже къде или да даде телефон на хората.
    0899278323-0877500798

От: проблем със задно стъкло на сърф.

Да , писах , но съм от Варна и едва ли моя стругар ще ти е удобен . Сваляш зъбчатката и я носиш при удобен за теб стругар да ти я направи .
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

А помниш ли от какъв материал направихте новата зъбчатка при стругара, и още нещо, при официалния представител не може ли да се поръча такава зъбчатка ( дали я имат отделно от механизма )???
      TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Този филм съм го гледал,като имах цедес(мерцедес,де)преди 3 години някъде.Зъбчатката не се продаваше отделно-само комплект целият механизъм.Втора ръка зъбчатка(гребен)рядко е вариант,защото и там последните зъби са пътници.Ще натопя Боби(Си-Джея),че перфектно ми възстанови зъбчатката,като изобщо струг не е необходим!С наваряване запълни последните 4-5 износени зъба и после с 2-3 пили оформи нови зъби!Иска си обаче много опит и нюх...и майсторлък!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
          А помниш ли от какъв материал направихте новата зъбчатка при стругара, и още нещо, при официалния представител не може ли да се поръча такава зъбчатка ( дали я имат отделно от механизма )???
          Помолих го да е от по-твърда сплав . А иначе в регионалния дилър ми дадоха цена от 480лв. за цялото моторче .
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
            Помолих го да е от по-твърда сплав . А иначе в регионалния дилър ми дадоха цена от 480лв. за цялото моторче .
            Защо се занимавате с глупости??На страничните врати е същата механика (двигателче и зъбчатка),в мобилето има куп обяви за части на мен ми излезе 20 лв.двигателчето със зъбчатката и беше почти ново.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

МЕРСИ НА КОЛЕГИТЕ ЗА ОТЗИВА,ЩЕ СЕ ПРОБВАМ ДА НАПРАВЯТ НОВО НО АКО НЕ СТАВА ЩЕ МИНА НА ВАРИАНТ ВТОРА РЪКА ОТ ЗАДНОТО СТЪКЛО,
              0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                ........... на мен ми излезе 20 лв.двигателчето със зъбчатката и беше почти ново.
                Колега ти си извадил невероятен късмет. току що един бастун от Ямбол ми поиска150лв за моторчето и механизма на ударена тойота.
                Пък друг бастун в Пазарджик, ми поиска 150лв за маската, като чисто нова с доставлка от Англия ще излезе 140.
                А някой знае ли дали на друг модел е сложен същия механизъм?
                Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                  Да , писах , но съм от Варна и едва ли моя стругар ще ти е удобен . Сваляш зъбчатката и я носиш при удобен за теб стругар да ти я направи .
                  А дали се прави само на струг или е на фреза? Като го гледам не го виждам само на струг, ама знам ли, аз не съм стругар.
                  Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X