След демонтаж на броните започнах с монтаж на лебедка Вромос 9500,шнорхел,предна и задна броня.Чакаме окачването да пристигне и продължаваме.Ще бъдат монтирани и фланци38мм.След всички доработки се надявам на клиента да му хареса,че сега изглежда като ранена куренида.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подготовка на ТЛК 70 за лов и леки разходки
Свий
X
-
От: Подготовка на ТЛК 70 за лов и леки разходки
Тавата изглежда заварена за рамата. А и бронята изглежда само за красота, или поне аз не виждам сериозни опорни точки.
Едва ли ще му хареса на клиента..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеТавата изглежда заварена за рамата. А и бронята изглежда само за красота, или поне аз не виждам сериозни опорни точки.
Едва ли ще му хареса на клиента...Последно редактирано от damian_drinkov; 21-06-10, 18:38.OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениеТи за първи път ли виждаш заварена тава на лебедка за рамата щото аз по здраво от така напревена не съм виждал...Захваната за стандартните отвори, бронята или плочата за лебедката не е по-малко здрава, напротив, но затова пък не са налице някои отрицателни ефекти от заварките.
Ама всеки си знае за себе си.Последно редактирано от Yaro; 21-06-10, 18:59.
Коментар
-
Здравей колега знам, че темата е много стара, но все пак пиша с надеждата, че ще я видиш и ще ми отговориш.А именно ще може ли да кажеш какво още си правил по джипа и с какви впечатления си останал конкретно от него.Понеже сега се продава и от много време съм му дигнал мерника и сега съвсем случайно попаднах на темата.Все пак майстора най-добре познава творенията си.Извинявам се отново, че пиша в толкава стара тема и предварително благодаря.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар