Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за номера на амортисьори!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за номера на амортисьори!

Интерисувам се от партидните номера на видовите амортисьори. Става на въпрос за ТЛК 70 , 90 год. Искам да монтирам нови газови 2" амортисьори, предни и задни. Та спрял съм се на Pro comp, Skyjacker, rancho... Ако някой ползва такива и може да ми даде номера, нека да сподели. Ще ги поръчвам от нета и искам да съм сигурен за номерата.
    Намерих само номера по OME, на "Токико" но не ми вършат работа. От кой модел Тойота стават на LJ70 без преправяне?
    При мен има малко особеност обаче, задния мост не е с два различни аморт. , а както на тези след 91г. т.е и двата са пред моста и са еднакви, а предните са извън пружината, т.е като на тези до 90год.
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

От: Информация за номера на амортисьори!

Здравей,
    Аз сменях наскоро задните амове. Старите бяха ОМЕ N112 и N113. Водят ги 2", но се оказаха еднакви като дължина с тези които стандартно се монтират на модела. След 1 месец чакане за газови "Каяба", пристигна само единия
    Положението отзад беше трагично и се наложи да монтирам маслени "Токико".Газови не произвеждат от този модел. За сега се държат прилично.Надявам се да съм бил полезен.
    Поздрави!
    NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
    SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
    GSM: О887б97З79

Коментар

Колега ,какъв е този хибрид?Моята 73ка е с кръглия фар и задните амове са един отпред един отзад на моста,освен това единия отгоре е с уше а единия с шпилка.Наскоро сложих Токико ,мога да ти дам техните номера,но за задните няма да са ти полезни.
      Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
      Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
      Враца

Коментар

Ами незнам какъв хибрид е!! Вероятно моста е сменяван преди да дойде при мен.
        Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X