Колеги днес се сблъсках със следният проблем;не можах да намеря тампон за скоростната кутия на тойотника.За старата бегачка взех от този сайт http://www.ks-international.com/cate...t=27&catid=354 с помоща на Спарки ,но за новият модел KZN185 никъде нищо не намерих.По принцип има доста голяма разлика в тампоните за да стане с напасване,но ако някой има идея и знае от къде или от кой сайт да поръчам (предимно от англия,защото там имам познат),ще съм му много благодарен!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с намирането на тампон за ск.кутия на 4 рънър
Свий
X
-
TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra
Коментар
-
От: Проблем с намирането на тампон за ск.кутия на 4 рънър
Марине здрасти!Да те питам този тампон на натовския 4Рънер ли е и каква е причината да се сменя?И другото е колко си на зор?Щото ако искаш мога да го поръчам онлайн тука, но ако го нямат в склада ще отнеме до 2 седмици да го получат, после 1 до мене и после още една до България.Като транспорта до БГ ще е около 20$, но ще има мито= 10% от обявената стойност тоест от 100$/толкова струва на Fort Bend Toyota Parts, по номера от снимката на колегата по-горе:
http://www.trademotion.com/partlocat...?siteid=215107
Но по този номер го дават за 2-ро поколение 4Рънер, които са със същата трансмисия/R150/151F/ като 3-то пок/натовските дизели.1999 4Runner 3RZ/ 4Runner 1KZT/ 4Runner 5VZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от metotem Преглед на мнениеМарине здрасти!Да те питам този тампон на натовския 4Рънер ли е и каква е причината да се сменя?И другото е колко си на зор?Щото ако искаш мога да го поръчам онлайн тука, но ако го нямат в склада ще отнеме до 2 седмици да го получат, после 1 до мене и после още една до България.Като транспорта до БГ ще е около 20$, но ще има мито= 10% от обявената стойност тоест от 100$/толкова струва на Fort Bend Toyota Parts, по номера от снимката на колегата по-горе:
http://www.trademotion.com/partlocat...?siteid=215107
Но по този номер го дават за 2-ро поколение 4Рънер, които са със същата трансмисия/R150/151F/ като 3-то пок/натовските дизели.
Аз го купих съвсем скоро от официалния магазин, струва 290 лева и почти 20 дни го чаках да пристигне, незнам дали си заслужава толкова пари за един тампон, но само на тях имам доверие и досега не съм имал проблемиПоследно редактирано от Marin Stoyanov; 06-06-10, 21:19.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеДа за натовския рънър е!!Причината е да се сменя,че на този модел има една система за плавно гасене на двигателя която не работеше.От този фактор води и до скъсването на въпросният тампон,по принцип старият модел 1KZ я нямат тази система за гасене на двигателя и затова тампона на ск.кутия им е консуматив,затова се намира и по лесно.А при новият модел е решен проблема с големите вибрации при гасене на мотора,затова тампона по трудно се намира.Един колега от форума вче ми обеща съдействие за тампона!!Ако нещо се обърка ще пиша в тази тема
Стана ми интересно за тази система за плавно гасене на мотора. Аз също карам от т.нар. "НАТОВСКИ РЪНЕРИ".
Как да разбера дали работи или не при мен въпросната система ?
Извинявам се за отклоняването от темата!
Коментар
-
http://www.roughtrax4x4.com/ Поразгледай и тези .По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнениеКолега MARINHAKER,
Стана ми интересно за тази система за плавно гасене на мотора. Аз също карам от т.нар. "НАТОВСКИ РЪНЕРИ".
Как да разбера дали работи или не при мен въпросната система ?
Извинявам се за отклоняването от темата!
Как може да се пробва:отваряш предният капак при запален двигател,караш някой от вътре да го загаси,при загасянето лосчето на вакума трябва да премести и затвори клапата която ти спира притока на въздух,може и при запален двигател с ръка да затвориш клапата да видиш дали всичко е нормално
OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Мерси !
Аз толкова се чудих, когато взех колата за какво е тази клапа.
От другата страна седи скоба, като за захващане на жило някакво. Гледал съм и по снимки на 1KZ-TE е със жило !
По чужди форуми я наричат ВЕНТУРИ и т.н.
Проверих СИСТЕМАТА и работи !
И по темата има една тема на колега от форума, който продава тампон за АСК с парт номер
12371-62120 - ето и линк
Коментар
-
Първоначално публикуван от batbobo Преглед на мнениеМерси !
Аз толкова се чудих, когато взех колата за какво е тази клапа.
От другата страна седи скоба, като за захващане на жило някакво. Гледал съм и по снимки на 1KZ-TE е със жило !
По чужди форуми я наричат ВЕНТУРИ и т.н.
Проверих СИСТЕМАТА и работи !
И по темата има една тема на колега от форума, който продава тампон за АСК с парт номер
12371-62120 - ето и линкOFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар