Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си вдигна оборотите???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си вдигна оборотите???

здравеите колеги,имам hylux surf 2.4 td,имам следния проблем:искам съвсем малко да си вдигна оборотите ама незнам как?обаждах се на Митко,но той ми каза че моита кола била с електронна помпа и не можел да помогне.те оборотите ми сега са на място на 550- 600 аз искам да ги направя на 800-900.мисля че това са нормалните или се бъркам?откакто стана по топло като загрее и се опитва да гасне.абе направо си гасне и трябва да я държа с крак на гаста,като са на 800-900 няма проблем?ако някой знае да каже или каде да ида ,само не в tm auto моля!
    0899278323-0877500798

До: как да си вдигна оборотите???

Ръчна газ имаш ли...?
    Проследи какво задвижва педала на газта и евентуално там ръчни нещо...
    Горивния филтър как ти е?А,сондата в резервоара...?Аз от задръстена сонда брах ядове-гаснеше в движение,и то САМО,като загрее добре двигателя!Изкара ми акъла да не е помпата...!
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

ами точно като загрее добре гасне сама,как стои въпроса с тази сонда?лесно ли се сваля?а иначе има едно жило идва от педала и на една като дъга е закачено.взел съм филтър горивен и утре ще го сменя.
      0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
        ами точно като загрее добре гасне сама,как стои въпроса с тази сонда?лесно ли се сваля?а иначе има едно жило идва от педала и на една като дъга е закачено.взел съм филтър горивен и утре ще го сменя.
        Най-полезно ще е да свалиш резервоара,за да го почистиш-никак няма да е излишно.Там откъдето се засмуква нафтата има филтър от финна пластамсова мрежичка.Задръства се и от вътрешната си част,колкото и да е странно!!!
        А,щом си с жило шЪ сЪ оправиш-виж какво дърпа-не може да няма регулировъчен винт,но преди това смени горивния филтър и почисти филтъра на смукалото в резервоара!
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

мерси ще ги подкарам едно по едно и най накрая нещата ще се оправят най вероватно
          0899278323-0877500798

Коментар

Където ти свършва жилото на газта откъм двигателя трябва да имаш регулеровка. Изчаквай да загрее и регулирай. Обикновено е болтче с контрагайка.
            Успех
            Последно редактирано от alex_bg777; 12-05-10, 07:24.
            LZ1AID

Коментар

До: Как да си вдигна оборотите???

не е до реглаж ще трябва да се сваля резервоара че е задръстена цедката на сондата,днес смених филтъра горивния и не се оправи,пак гасне като загрее.
              0899278323-0877500798

Коментар

До: Как да си вдигна оборотите???

Споко , и моя резервоар биде изчистен . Само като се замислиш , колко тонове нафта и боклуци са минали оттам за тия години........
                TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X