Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори за Тойота Карина?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Амортисьори за Тойота Карина?

Налага се да сменя задни амортесьори и биалети на моята Тойота Карина. Някой може ли да ми препоръча марка газови амортесьор и евентуално координати на вносител от Англия. От ровенето в интернет и четенето на разни теми за части стигам до извода, че това е най-изгодния вариант. Колата е произведена в Ангрия и е с първа регистрация 96г. Ще съм много благодарна на всеки, който може да даде добронамерено информация по въпроса.

До: Амортисьори за Тойота Карина?

Цвета, дай малко повече подробности за конкретния автомобил.
    Това 1996 г. е доста относително, защото годината е "вододелна" за модела - точно тогава се сменят шеста (T190, от 1992 до 1996 г.) със седма (Т210 от 1996 до 2001 г.) серия.

Отделно, има най-различни варианти на комплектация - двигател, купе и т.н.
    Ще улесниш четящите, ако дадеш повече информация.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Дай рама и утре ще имаш оригиналните номера.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ето какво предлагат едни http://www.euro07.bg/catalog/catalog...ByCar&id=22101 .Цените са неприятни(за мойта кочина са 40 лв.)
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Да, прави сте, мой пропуск. Искам помощ, а не давам информация
          Колата е английска сглобка, първа регистрация по талон е 08.01.1996 г. но по-вероятно е от предишната година. 1,6, бензин, 107 к.с. Фабрично е с антикрило на багажника и трети стоп към него.
          VIN SB153ABK00Exxxxxx

Имам само една снимка, но е твърде малка и не успях да я кача. Ако прецените, че е необходимо, веднага ще направя нови снимки .
          Последно редактирано от Goblin; 29-04-10, 04:03.

Коментар

Така със хиксчетата не излиза. Не мога да разбера каква е логиката да се крият последните цифри. Като е толкова секретно шасито на тоя скрап има и ЛС.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Така със хиксчетата не излиза. Не мога да разбера каква е логиката да се крият последните цифри. Като е толкова секретно шасито на тоя скрап има и ЛС.
              Някой модератор е преценил и е коригирал ...ще ти го пратя на лични

Коментар

Оригиналните номера са:

4853005010
                4854005010

Произведена е 04.1994г.

Успех!

Коментар

Оригиналните номера са:

4853005010
                  4854005010

Произведена е 04.1994г.

Успех!

Благодаря
                  Сега продължавам с питането...на пазара има избор по отношение на марка и цени. Какво бихте препоръчали ? Предлагат ми ТОКИКО, цената е прилична в сравнение с други, но ако имате конкретни впечатления от амортесьорите на тази фирма, ще се радвам да ги споделите с мен

Коментар

По цената ще ги познаете.... От вносителя е 365лв за един брой.

Коментар

По цената ще ги познаете.... От вносителя е 365лв за един брой.
                      Ако визираш ТМ-Ауто наистина ще ги познаем по цените!
                      Направо да ти е кеф да не пазаруваш нищичко от тях,и да не стъпваш там по никакъв повод!Освен да зяпаш новите модели в шоу-рума!
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Аз поправих VIN-а, явно съм скрил повече цифри от необходимото.

Форумът е с публичен достъп. Всеки може да чете. Не всеки чете с добро. Не виждам никаква причина в случая да се прави обществено достояние повече информация от необходимото.

Конкретно за Tokico - марката е читава и известна, слагал съм такива на сивика и бях много доволен. При това си бяха порода "квартална превъзходна" от магазинчетата по "Симеон". Беше преди 6-7 години, мисля че ми взеха по 120лв на парче или нещо подобно. Явно са били оригинални.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И така, имам два варианта до тук:
                          1. MONROE- 250 лв за двата с две години гаранция, при положение че се сменят и гумените маншони, които са 25 лв/комплекта
                          Пропуснах да питам дали гаранцията важи само ако монтажа се извърши в определен сервиз или това не влияе
                          2. TOKICO - 240 лв за двата , допълнително ще питам дали са с някаква гаранция

Така или иначе ще разглобяваме след празниците...все още сондирам мнения
                          Последно редактирано от cveta68; 29-04-10, 23:54.

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                            И така, имам два варианта до тук:
                            1. MONROE- 250 лв за двата с две години гаранция, при положение че се сменят и гумените маншони, които са 25 лв/комплекта
                            Пропуснах да питам дали гаранцията важи само ако монтажа се извърши в определен сервиз или това не влияе
                            2. TOKICO - 240 лв за двата , допълнително ще питам дали са с някаква гаранция

Така или иначе ще разглобяваме след празниците...все още сондирам мнения
                            Да-гаранцията е валидна само,ако смяната е извършена в оторизиран сервиз!Това е правило,което "небрежно" се спестява на купувача!
                            много автомати-слаби резултати!

Коментар

В последствие получих уверение, че гаранцията важи при кадърен монтаж, независимо дали е направен в сервиз или със собствени сили

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X