Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4рънър 2003г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4рънър 2003г.

Искам да питам дали е възможно да няма грешка за годината на производство на един Хайлукс 2.4тд с десен волан т.е 4Рънър.Взехме го за работа за 3000лв. и като го регистрираме го писаха 2004г. без дори да сме се интересували за годината му по време на огледа.Аз си ги знам 95-6 г. и изобщо не питахме за това.Като му взех талона и се вцепених,даже се засилих назад към гишетата,ама си викам я па да поогледам аз положението.Поглеждам стикера на колана и кво мислите виждам - 03 2003.Верно че изглежда запазена машината,автомат,клима,даже има некво копче за турбото до скоростния лост,за какво ли е .Та възможно ли е този стар като модел рънър да е 2003 г.

До: 4рънър 2003г.

Пусни някоя снимка да го видим, иначе Рънърите имат нов модел които се произвежда и днес, цената на която си го взел отлична.
    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Същия като този от аватара ти,и цвета е същия.Може да пусна някоя снимка.Вижда се в обявата ми за АТВ Поларис спортсман 500.За това и го взехме,да пускаме джета до водата в пясъка.Имали ги до 2003г?

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
        Същия като този от аватара ти,и цвета е същия.Може да пусна някоя снимка.Вижда се в обявата ми за АТВ Поларис спортсман 500.За това и го взехме,да пускаме джета до водата в пясъка.Имали ги до 2003г?
        Тази като на колегата е до 95г. Може би това 2003г. е дата на първа регистрация в Англия. Поздрави.
        [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

И моя е такъв колега,но действително-до 95 -та се правят тези!!
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Дай рамата на колата и ще си каже коя година е, нищо че е англичанка .
            пон.-пет. 09:00 - 18:30
            събота 09:00 - 13:00
            Варна - 0894484248, 052600585
            София - 0895432143, 024750847, 024750947

Коментар

Колега най вероятно е 93г.Нещо си се подвел от стикерите.
              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Здравей колега,
                Много вероятно е да е бил внос от Япония в Англия през 2004 и за това да пише дата на първа рег. 2004(в Англия), а за годината на производство, както казват колегите по-горе, единствено по номер на рамата.
                M57D30T1
                W450

Коментар

А от къде да го видя тоя VIN номер.Между другото колата минава на "комисия" при регистрацията,че имаше нещо увъртяно с номера на шасито.

Коментар

А от къде да го видя тоя VIN номер.Между другото колата минава на "комисия" при регистрацията,че имаше нещо увъртяно с номера на шасито.
                    VIN= номер на рама, обикновенно се намира в задната част на шасито около задния мост (май от дясната страна ама не съм много сигурен)
                    M57D30T1
                    W450

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X