Искам да питам дали е възможно да няма грешка за годината на производство на един Хайлукс 2.4тд с десен волан т.е 4Рънър.Взехме го за работа за 3000лв. и като го регистрираме го писаха 2004г. без дори да сме се интересували за годината му по време на огледа.Аз си ги знам 95-6 г. и изобщо не питахме за това.Като му взех талона и се вцепених,даже се засилих назад към гишетата,ама си викам я па да поогледам аз положението.Поглеждам стикера на колана и кво мислите виждам - 03 2003.Верно че изглежда запазена машината,автомат,клима,даже има некво копче за турбото до скоростния лост,за какво ли е
.Та възможно ли е този стар като модел рънър да е 2003 г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4рънър 2003г.
Свий
X
-
До: 4рънър 2003г.
Тази като на колегата е до 95г. Може би това 2003г. е дата на първа регистрация в Англия. Поздрави.Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеСъщия като този от аватара ти,и цвета е същия.Може да пусна някоя снимка.Вижда се в обявата ми за АТВ Поларис спортсман 500.За това и го взехме,да пускаме джета до водата в пясъка.Имали ги до 2003г?
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
И моя е такъв колега,но действително-до 95 -та се правят тези!!Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеСъщия като този от аватара ти,и цвета е същия.Може да пусна някоя снимка.Вижда се в обявата ми за АТВ Поларис спортсман 500.За това и го взехме,да пускаме джета до водата в пясъка.Имали ги до 2003г?
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
VIN= номер на рама, обикновенно се намира в задната част на шасито около задния мост (май от дясната страна ама не съм много сигурен)Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеА от къде да го видя тоя VIN номер.Между другото колата минава на "комисия" при регистрацията,че имаше нещо увъртяно с номера на шасито.M57D30T1
W450
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
.
Коментар