Здравеите колеги,аз съм много бос по темите за оффроуда и искам да питам професионалистите.На колко атмосфери трябва да са гумите на джипката при различните условия:асвалт,пясък,кал и т.н.днес четох но тема точно такава не намерих.Има тук там откъслечна информация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Налягане в гумите-къде и колко?
Свий
X
-
До: Налягане в гумите-къде и колко?
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеЗдравеите колеги,аз съм много бос по темите за оффроуда и искам да питам професионалистите.На колко атмосфери трябва да са гумите на джипката при различните условия:асвалт,пясък,кал и т.н.днес четох но тема точно такава не намерих.Има тук там откъслечна информация.
На асфалт - колкото пише на табелката.
В кал и сух пясък - по-малко.
Колко не е ясно. Добре е да има и компресор наоколо.
Зависи и гумите какви са.
Та всичко се учи с опит.
Успех. И не ходи сам в тилилейските гори.
-
тва за сам в горите го направих и добре че се намери трактор та ме извади,ама вече няма,обещавам.а тва с табелката на асфалт не ми е много ясно.каде е тази табелка?щото ми се случи няколко пъти да си проверявам гумите профилактично ,но при различни гумаджий и като ги питам колко трябва да са всичките ми казваха различно та за това ми беше въпроса
0899278323-0877500798
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениетва за сам в горите го направих и добре че се намери трактор та ме извади,ама вече няма,обещавам.а тва с табелката на асфалт не ми е много ясно.каде е тази табелка?щото ми се случи няколко пъти да си проверявам гумите профилактично ,но при различни гумаджий и като ги питам колко трябва да са всичките ми казваха различно та за това ми беше въпроса
Гумаджиите обикновено казват 2.0. Ама лъжат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеми да тва с манометъра е вярно,на мен и се е случвало помпам на едно място на другия ден за проба на друго и показва повечекак става тая работа
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнениеми да тва с манометъра е вярно,на мен и се е случвало помпам на едно място на другия ден за проба на друго и показва повечекак става тая работа
А за малките разлики в точността на манометрите,не мисля че е нещо фатално.Все пак става въпрос за гуми,а не за вътрешночерепно наляганеЯсен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар