Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hilux Surf 3.0D Automatic- скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Hilux Surf 3.0D Automatic- скорости

Здравейте, нов съм във форума . По точно го четях бая време доста активно за да се ориентирам какъв джип да си купя. Пълен лаик съм на тема коли.
    На база коментарите тук си съставих някакво мнение . Първоначално се бях ориентирал към джип Чероки , но в крайна сметка си купих миналата година Hilux Surf 3.0 Дизел 94 г. десен волан ..
    Още при покупката не ми стана много ясно при какви ситуации трябва да се ползува малкия лост. Оффроуд не карам и ми обясниха накратко да седи винаги на положение H - най -задно положение на малкия лост.
    Единственно съм включвал едно копче отстрани на върха на малкия лост. - на таблото светва зелено 4WD . Като се натисне пак копчето изскача и от таблото се маха надписа 4WD.
    Вчера обаче като го включвах и изключвах индикацията 4WD не се махаше на таблото . Стори ми се лоста по-твърд отколкото преди.Попритесних се малко . Спрях на една бензиност. и доста се поузорих с тръгването. Исках да изключа 4х4, но не можах и тръгнах на 4WD. Чак след 50-60 км. магистрала при едно друсане се изключи сама индикацията . Не забелязах много рязка промяна във вървежа на колата.
    Има и една индикация на таблото , която се появи пък по-рано и мига през 3-4 сек. O/D Off. Това какво значи?
    Та исках да помоля ако има някъде в интернет пространството обяснения как се манипулира с този лост да дадете някой линк, или пък ако има писано по такава тема .
    Мерси предварително.

До: Hilux Surf 3.0D Automatic- скорости

Първоначално публикуван от lubitel-art Преглед на мнение
    Та исках да помоля ако има някъде в интернет пространството обяснения как се манипулира с този лост да дадете някой линк, или пък ако има писано по такава тема .
    Мерси предварително.
    Използвай форумната " търсачка " на синята лентичка горе в дясно
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

здрасти колега ако искаш ми се обади да се видим и пием по бира ще ти кажа каквото знам.мойта е същата самоче е 2.4 тд но е автомат.0899278323 методи
      0899278323-0877500798

Коментар

Разгледай и прочети ето тази тема .....

Там има изписано доста за хайлукс и 4рънер и за различните режими....

ЦЪК

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X