Как ве аджеба се счупиха зъбите на короната,пинйона и той заминал,нито съм и давал някакъв страшен зор,излиза че задния диференциал на ТЛК 70 както и предния са прехвалено здрави,малко като ги понапънах с 33" и дадоха фира,ами ако бях с 35" кво ли щеше да стане
,първоначално започна да вие,аз подцених положението,помислих че е някой лагер на главина,чак като изтропа тогава ми стана ясно че задния диф е отишъл,стана за 2-3 дена,маслото като го източих си беше видимо в добро състояние(като изключим множеството метални частици от погрома) източих 2,300-400грама,по каталог е 2,500,значи е в рамките на нормалното,лагерите са станали вече за смяна с сигурност,но нямаше разбит който да причени промяна в луфта между короната и пинйона,остава варианта с душманското каране,ама пък никой не се е похвалил да е счупил заден диф от ръчкане по баирите........или пък не,затова е темата споделете да видим какъв е проблема,за отбелязване е че джипката добре се наема и не осеща големите гуми,мостовете са от 2LT,с предавателни числа 4.3:1 ако не се лъжа,а мотора е 1KZ-T вероятно към 150 кончета с спортния филтър К&N,Интер-кулер с доказано действие
,и тежък крак на ШифЙорА..
.
.
Коментар