Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за отопление и други при Rav4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за отопление и други при Rav4

Колеги,
    от вчера съм собственик на една Тойота Рав 4. Нищо не зная за нея,няма и сервизна книжка... Това,което разбрах само е,че: духа студено в купето,без значение дали е климатик или вентилатор. Возя дъщеря ми,притеснено ми е. Какво може да е,дайте идеи. Освен това, воланът е в нетипично положение -карам направо, а той е в положение лек завой наляво.... Помощ!

До: Въпроси за отопление и други при Rav4

Явно някой е пипал някъде. Кажи повече, поне типа на купето или годината, за да може да помагаме. Дали изобщо е включено парното, а дали не са включени и двете едновременно (климатик и парно). При мен като е включен климатика, трудно се забелязва че копчето е натиснато, ако и не му свети лампата и е натиснат бутона за циркулация на въздуха в купето, изобщо няма да разбера, че карам на климатик.
    За да не ти сочи волана настрани, значи иска реглаж, при мен така беше на аудито, след като го свалях да човъркам по таблото и не можах да го уцеля след това. С реглаж се оправя.
    Поздрави.
    Киа Соренто 2.5CRDi 2005г.

Коментар

Първоначално публикуван от Lora2729 Преглед на мнение
      ..... Какво може да е,дайте идеи. Освен това, воланът е в нетипично положение -карам направо, а той е в положение лек завой наляво.... Помощ!
      От кой град си
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Това с волана не е добре-обикновено е следствие на катастрофа или най-малко скачане в серизна дупка.
        За парното-напиши коя година е РАВа, по-старите са с жило на врътката,може да се е откачило.
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

Виж докъде ти е антифриза, и то по скоро!
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Всъщност потребителя/потребителката беше пуснал(а) този пост в темата "Да представим нашите Тойоти". Аз отделих запитването в нова тема. Да се надяваме, че ще се сети да погледне тук...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X