Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неудобни седалки при 70-та серия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неудобни седалки при 70-та серия

Днес изкарах 70-ката след едногодишен престой в гаража. Интересното е, че запали от раз: )
    Та след 2 кръгчета из квартала(с доста черни пътища) ми направи впечатление, че седалките и изобщо позицията на шофьора е изключително неудобна. В сравнение с 80-та серия се чувствам като наказан. А съм доста дребен - 1.70 и 70-на кила.
    Седалката хем не е достатъчно голяма, хем е ниско от пода, хем е твърда и из дупките ми се разказва играта на г*за. Дайте някакъв акъл, с какво да сменя този уред за мъчения, щото така колата е неизползваема за мен.

Иначе салонът ми е оригинален Тойота от текстил, като регулировката е само напред/назад и наклона на облегалката. Спомням си, че Паджерото имаше седалки с 'окачване', ама дали може да се пригоди? Или пък от друга 70-ка да има седалки с тази екстра?
    А джипката е RJ70 92 година къса база на пружини 2.4 бензин с 'квадратните' фарове.
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

До: Неудобни седалки при 70-та серия

Може да се пригоди от всичко...даже и от ЗиЛ може, само си харесай какви и слагй/малко търпение и нерви/ с СО2 и газ до дупка
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

А,стига бе-кВи са тия глезотии?!Аз съм 186см./85кг. и не се оплаквам...!наистина мойта има окачване на предните седалки,което се състои от 2 пружини и един амортисьор,но понякога при качване бутам без да искам едно лостче и го застопорявам,но не е болка за умиране...вече 17000км.
      Остава да търсиш такЪви предни седалки отнякъде...дали не е "подсилвана" шоф.седалка,има ли разлика м/у двете предни седалки,като твърдост,с какви амове си...
      Последно редактирано от mbenz; 08-03-10, 18:28.
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Re: Неудобни седалки при 70-та серия

Ми седалките са си сток, сега нямам снимка, но са си фабричните за модела. Всичките са еднакви. Тя е леко тунингована иначе, лифт и окачване ТJM.

Аз по принцип имам малко проблеми с кръста, а и съм свикнал на 80-ката и S-класата. 80-ката ми е по-удобна от Мерцедеса даже

Та незнам, може да съм се изнежил.. Интересно ми е, дали и други хора имат подобни проблеми. И все пак не се сещам за кола с по-неудобни седалки от тези, а съм карал доста. Тъпото е, че са супер ниско до пода, а над главата ми остава огромно празно пространство.

Коментар

До: Re: Неудобни седалки при 70-та серия

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
          Тъпото е, че са супер ниско до пода, а над главата ми остава огромно празно пространство.
          Качи се на Рънър и тогава кажи коя е по неудобна.
          БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
          TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
          Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

..... Дайте някакъв акъл, с какво да сменя този уред за мъчения, .....
            Ми имам някакви от "Форд Ескорт", ако ти се идва да се пулим , щот` без проби няма да стане.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Бих препоръчал седалки от БМВ 7ца - нема такива , даже и в MB-S .
              Аз лично съм със седалки от Опел Омега - по икономически съображения се отбих в близката морга.........
              За 70ката мисля са по-добри големи и меки седалки , а не спортни и корави .
              А дали всички сме с проблемни кръстове и дали няма нещо общо с хобито ни????????
              Има ли някоя тема с подобна статистика ?
              TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Хм, такива с ел. регулиране много трудно ще се сложат. На 7-ци и s-класи си имат собствени управляващи блокове и сума ти моторчета, моите даже имат масаж и обдухване.

А това с кръста при мен е най-вече от седене пред компютри, но и 70-ката не помага

А днес карам за 2-ри ден и вече почвам да свиквам, само твърдостта остава, а седалката е като нова. Поръчах от Щатите едно като възглавничка за омекотяване на задните части, ще видим дали върши работа като дойде.

Коментар

Хм, такива с ел. регулиране много трудно ще се сложат. На 7-ци и s-класи си имат собствени управляващи блокове и сума ти моторчета, моите даже имат масаж и обдухване.

А това с кръста при мен е най-вече от седене пред компютри, но и 70-ката не помага

А днес карам за 2-ри ден и вече почвам да свиквам, само твърдостта остава, а седалката е като нова. Поръчах от Щатите едно като възглавничка за омекотяване на задните части, ще видим дали върши работа като дойде.
                  Добре,де-потърси оригинални с окачване-ходът им е голям,и ефектът е значителен-не може да се сравнява,с която и да е твърдо захваната седалка!70-та не е тясна,но не виждам как ще набиеш седалки от лек автомобил без да махнеш барчето м/у седалките
                  И проблема не е за задника,а за кръста!

Коментар

Re: До: Re: Неудобни седалки при 70-та серия

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                    Добре,де-потърси оригинални с окачване-ходът им е голям,и ефектът е значителен-не може да се сравнява,с която и да е твърдо захваната седалка!
                    То така ще стане, ще звъня на обяви да видим дали има такива седалки. А оригиналното окачване на твоята седалка струва 1000 евро в Тойота -> за справка toyodiy.com част 73800

Коментар

До: Re: До: Re: Неудобни седалки при 70-та серия

То така ще стане, ще звъня на обяви да видим дали има такива седалки. А оригиналното окачване на твоята седалка струва 1000 евро в Тойота -> за справка toyodiy.com част 73800
                      Брех-затова ли ми се върза толкова лев магарето
                      За протокола-9000лв.- м.Април 2009г.

Коментар

Продавай на части и с парите си купи S-класа. А после нея ако я продадеш на части, направо взимаш самолет
                        Майтапа настрана, но някои части на Тойотите са на безумни цени.. веднага се сещам за кормилна кутия за 80-ка - $3000
                        Последно редактирано от msi200; 09-03-10, 20:09.

Коментар

Продавай на части и с парите си купи S-класа. А после нея ако я продадеш на части, направо взимаш самолет
                          Майтапа настрана, но някои части на Тойотите са на безумни цени.. веднага се сещам за кормилна кутия за 80-ка - $3000
                          Тц-не ща!Магарето го купих след,като имах два мерцедеса-123-ка,и 124/Е-и двата перфектни!А,возията на стегната и поддържана 123-ка е известна...както и возията на ТЛК-70!Утре ще помоля щерката да постне снимки на цедесите,че мен хич ме няма...
                          А,70-ка и 80-ка нямат много общо с цени на частите...в полза на 70-та...
                          Последно редактирано от mbenz; 09-03-10, 20:20.

Коментар

много странно - на мойта тойотка си беше с окачване и с регулиране седалката... ако се разтърсиш, сигурно и от 80-ка може да намериш...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              много странно - на мойта тойотка си беше с окачване и с регулиране седалката... ако се разтърсиш, сигурно и от 80-ка може да намериш...
                              Не виждам нищо странно, двете тойоти са доста различни, най-малкото като комплектации.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X