Здравейте,
тъй като не разбирам много от офроуд, а искам да си купя джип и в момента ми продават една джипка Тойота, модел 4 Рънър, но на рамата има някакви странни нещица, предполагам, че вероятно са някакъв вид "компенсатори" (оградени с червено), но не съм сигурен. Затова, моля, ако някой има представа какви са и каква им е ролята, предимства и недостатъци, нека погледне снимката по-долу и да драсне някой и друг ред.
 (оградени с червено), но не съм сигурен. Затова, моля, ако някой има представа какви са и каква им е ролята, предимства и недостатъци, нека погледне снимката по-долу и да драсне някой и друг ред. 
Благодаря
Моля, намалете размера на снимките!
					тъй като не разбирам много от офроуд, а искам да си купя джип и в момента ми продават една джипка Тойота, модел 4 Рънър, но на рамата има някакви странни нещица, предполагам, че вероятно са някакъв вид "компенсатори"
 (оградени с червено), но не съм сигурен. Затова, моля, ако някой има представа какви са и каква им е ролята, предимства и недостатъци, нека погледне снимката по-долу и да драсне някой и друг ред.
 (оградени с червено), но не съм сигурен. Затова, моля, ако някой има представа какви са и каква им е ролята, предимства и недостатъци, нека погледне снимката по-долу и да драсне някой и друг ред. Благодаря
Моля, намалете размера на снимките!

Окачване 4Runner

Окачване 4Runner

Коментар