Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Макс размер гуми при 4Runner без лифт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 33/12.5/15 гуми за "4 рънър"?...

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Дааааа и то без грам тунинг В това нещо за да влезеш сигурно чукаш на вратата и отвътре някой ти пуска трапа
    Това в каква връзка го казваш??? И какво общо има тунинга с това че в калника се побира гума с размер 35 инча??? Или казвай нещо смислено по темата или недей да спамиш моля те!
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Това в каква връзка го казваш??? И какво общо има тунинга с това че в калника се побира гума с размер 35 инча??? Или казвай нещо смислено по темата или недей да спамиш моля те!
      Без да се обиждаш, но съвета ти не е актуален, снимките са на лифтиран автомобил, а в случая Рънър-а не е повдиган, да не говорим че липсва предна броня и престилка, това "смело" много проблеми може да създаде .
      35-ца си е доста голяма гума за много автомобили, без лифт забрави !

Коментар

Стефко слагай смело. Виж как влизат добре в калника 35"-ци ...
        Те и моите 33-ки така добре влизаха в калника, което не им попречи при по-бързо каране по неравен терен да откъсват пластмасовите разширители ...

П.П. Между другото, Тойотата на снимките е с общо около 5" лифт ...
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 12-02-09, 20:48.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Струва ми се,че 31" на фона - особенно на предния калник идват малки!Имайки в предвид,че ще повдигам задницата ми се струва,че и там ще се получи същото ... та затова се чудя дали да мина на 33" и още повече дали ще ги събере без интервенции?...
          Другия вариант е първо да повдигна и да приложа една фотосесия след,което да очаквам коментарите Ви и да обсъдим нещата?...

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
            Без да се обиждаш, но съвета ти не е актуален, снимките са на лифтиран автомобил, а в случая Рънър-а не е повдиган, да не говорим че липсва предна броня и престилка, това "смело" много проблеми може да създаде .
            35-ца си е доста голяма гума за много автомобили, без лифт забрави !
            Аз ли нещо не пиша правилно или всеки си вади думи от контекста?
            Пак ще напиша, КАКВО ОБЩО ИМА ЛИФТА С РАЗМЕРА НА КАЛНИКА?
            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Те и моите 33-ки така добре влизаха в калника, което не им попречи при по-бързо каране по неравен терен да откъсват пластмасовите разширители ...

П.П. Между другото, Тойотата на снимките е с общо около 5" лифт ...
              Това имах предвид и аз . Че се събират - ОК , но какви ще са последствията от такава "смелост"

П.П. Най малко съм искал да спамя , ако е така се извинявам .
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Аз ли нещо не пиша правилно или всеки си вади думи от контекста?
                Пак ще напиша, КАКВО ОБЩО ИМА ЛИФТА С РАЗМЕРА НА КАЛНИКА?
                Снимката, която си дал за пример е със силен крен към тази гума, следователно, без крен гумата, ще е на 15-20 см. от калника .
                А сега си представи случая без да има лифт и същия крен, гумата ще ти се покаже в купето, сега предполагам ти стана ясно .
                При скорост от 10-15 км и малка бибуна какво ще се получи, пак ли ще стои така в калника ?

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
                  Снимката, която си дал за пример е със силен крен към тази гума, следователно, без крен гумата, ще е на 15-20 см. от калника .
                  А сега си представи случая без да има лифт и същия крен, гумата ще ти се покаже в купето, сега предполагам ти стана ясно .
                  При скорост от 10-15 км и малка бибуна какво ще се получи, пак ли ще стои така в калника ?
                  Спирам да споря... безсмислено е. Какъв крен какви 5 лева.
                  Гумата влиза ли в калника без рязане? влиза, 35"-ли е? 35" е. Стефан пита за 33" която е значително по-малка гума. Познавам го лично и никога няма да сложи нещо което има опасност са опира. Тойотата без лифт няма да я остави. Затова се чудя защо си чешете езиците. Кой ти говори за скоростно каране с 35" гума без лифт??? Аз пиша че всеки си вади думи от контекста и всеки едно си знае едно си бае ама пак никой не вкара 2 секунди размисъл......
                  no signature no problems

Коментар

35"-наистина са ми много големи и не смятам да поставям такива!С 31" за сега е ОК.Смятам да мина на 33" - естествено,че с достатъчно повдигане.....
                    Въпроса ми бе дали някой е монтирал 33" ... без лифт?...

Коментар

Спирам да споря... безсмислено е. Какъв крен какви 5 лева.
                      Гумата влиза ли в калника без рязане? влиза, 35"-ли е? 35" е. Стефан пита за 33" която е значително по-малка гума. Познавам го лично и никога няма да сложи нещо което има опасност са опира. Тойотата без лифт няма да я остави. Затова се чудя защо си чешете езиците. Кой ти говори за скоростно каране с 35" гума без лифт??? Аз пиша че всеки си вади думи от контекста и всеки едно си знае едно си бае ама пак никой не вкара 2 секунди размисъл......
                      Не съм и си помислял, че модератор, ще си признае неточност при негово писане, но тайно се надявах да се получи .

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                      Колеги,някой ползвал ли е размера на гумите посочен в темата на "Тойота 4рънър" без лифт?
                      ...това е конкретен въпрос, на който колегата търси отговор,това е за лифта и петте лева

Крен означава наклон, що се правите на удадрени като не ви изнася !
                      Тя, гумата като влезне, не значи, че може да се кара !
                      Май ти се хващаш за контекстни писаници

Кой ти говори за скоростно каране с 35" гума без лифт???
                      Значи 10-15 км., които съм ги дал за пример е скоростно каране ? Каква скорост, какви 5 лева, при това положение без лифт, Рънър-а става само за изложбен експонат !

Най малкото искам да се заяждам, но тук трябва да има толерантност и при грешка или неточност човек трябва да си признава ! Респект към мненията ти, но бройката им не означава, че те винаги са прави .

Стефко слагай смело. Виж как влизат добре в калника 35"-ци.
                      Някой, чел не дочел темата, може да си сложи голям проблем с вече купени гуми, въз основа на това писане !
                      Кой е прав не знам, но модераторско мнение се взима за чиста монета и ако разчиташ на него ,по някой път можеш да подведеш доста хора !

Извинявам се за спаменето ! Лека и доходна !

Коментар

Лелеле
                        Ще ме скъсаш. Някакви вражда намирисвам. Какво значение има че съм модератор, че имам много мнения също не е показателно. Не веднъж съм си признавал когато греша. Ако имаш желание и искаш да си точна/точен можеш да ми прочетеш мненията и ще видиш.
                        Аз грешка от моя страна не съм видял, исках да напиша, че дори 35" се побират в калника и го написах, кой какво ще разбере си е изцяло негов проблем. Ти може да разбереш че с това си изречение съм искал да кажа че ще влезе в багажника например. За съжаление няма как да обяснявам нещо така че всеки да го разбере както на него му е удобно. Съжалявам но това дори Супермодераторите не го могат.
                        Някой колега да се заеме, че спама стана в повече....
                        no signature no problems

Коментар

Колегата Стефан питаше дали някой е слагал 33" на Рънър без лифт. Но явно такива няма Има колеги които,искат да си чешат езиците и да се карат.Сигурен съм че Стеф ще го направи и ще пусне материал как е.Поздрави на всички фенове на Тойота.
                          Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                          Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                            35"-наистина са ми много големи и не смятам да поставям такива!С 31" за сега е ОК.Смятам да мина на 33" - естествено,че с достатъчно повдигане.....
                            Въпроса ми бе дали някой е монтирал 33" ... без лифт?...
                            33ка ще влезе без лифт,но нема да може да влизаш в гората,ще ти трябват и фланци,защото ще почне да опира при завой ПРОВЕРЕНО! за 35ци,по мое скромно мнение ,не си. ресурса на колата ще се изчерпи.... разхода на гориво ще скокне(доста) спирачния път ще се увеличи(доста!) ...после ще последват лагери,карета и окачване...и т.н Пробвай с 235х85х16 те са височки но по-тесни и по-леки.
                            Успех в начинанието
                            Последно редактирано от veilside; 14-02-09, 19:51.
                            TЛК 80-4.2ТД
                            ТЛК 73-2.4ТД
                            ...................

Коментар

Макс размер гуми при 4Runner без лифт

Здравейте колеги,бихте ли ми казали колко е мах. допустимия размер гуми за тойота 4 ръннер без лифт
                              П.П:ако има такава тема,може ли някой да ми даде линк?
                              Благодаря ви

Коментар

До: съвет за гуми...

Първоначално публикуван от sks68 Преглед на мнение
                                Здравейте колеги,бихте ли ми казали колко е мах. допустимия размер гуми за тойота 4 ръннер без лифт
                                П.П:ако има такава тема,може ли някой да ми даде линк?
                                Благодаря ви
                                31"!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X