Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Toyota 4 runner

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Toyota 4 runner

Колеги имам следните няколко въпроса относно toyota 4 runner v6 3000.Колата с перманентно 4х4 ли е или не?Мога ли да очаквам от този мотор да ме вози добре на магистрала и колко трябва да очаквам?Относо надеждността и екшъна кой "печели" между този автомобил и Grand Cherokee 4.0?
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Тойотата е по-безпроблемен автомобил. За проходимост - знам че ще се намерят такива които ще кажат че и там е по-добра във всичко, но съм готов да се обзаложа че не е така - параметрите са им близки, с тази разлика че Гранда е с твърд мост отпред с всички произтичащи от това неща
    Така че ако искаш по-малко да се занимаваш с правене и ремонти - Тойотата е твоя автомобил, ако пък си готов да направиш този малък компромис за сметка на по-евтини консумативи, и по-голямо удоволствие при шофиране взимай Гранда. Изобщо при близки параметри това са различни автомобили - Тойотата е сериозен работен кон, а Гранда е лайфстайл автомобил за удоволствие.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Тойотата е по-безпроблемен автомобил. За проходимост - знам че ще се намерят такива които ще кажат че и там е по-добра във всичко, но съм готов да се обзаложа че не е така - параметрите са им близки, с тази разлика че Гранда е с твърд мост отпред с всички произтичащи от това неща
      .
      Тойотата не е ли и тя с цял преден мост ?
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

4рънъра не е, независимо е отпред
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: Въпрос за Toyota 4 runner

с колко може да се движи 4рунера,колко му е максималната скорост ?

Коментар

Не знам за какво ти е? Да не се състезаваш с него? Гранда развива около 200, но да караш с толкова си е лудост... Предполагам че Тойотата не е много по-бавна и какво от това?

Коментар

щото ше има 4 врати и багажник

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X