Колеги имам следните няколко въпроса относно toyota 4 runner v6 3000.Колата с перманентно 4х4 ли е или не?Мога ли да очаквам от този мотор да ме вози добре на магистрала и колко трябва да очаквам?Относо надеждността и екшъна кой "печели" между този автомобил и Grand Cherokee 4.0?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за Toyota 4 runner
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Тойотата е по-безпроблемен автомобил. За проходимост - знам че ще се намерят такива които ще кажат че и там е по-добра във всичко, но съм готов да се обзаложа че не е така - параметрите са им близки, с тази разлика че Гранда е с твърд мост отпред с всички произтичащи от това неща
Така че ако искаш по-малко да се занимаваш с правене и ремонти - Тойотата е твоя автомобил, ако пък си готов да направиш този малък компромис за сметка на по-евтини консумативи, и по-голямо удоволствие при шофиране взимай Гранда. Изобщо при близки параметри това са различни автомобили - Тойотата е сериозен работен кон, а Гранда е лайфстайл автомобил за удоволствие.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТойотата е по-безпроблемен автомобил. За проходимост - знам че ще се намерят такива които ще кажат че и там е по-добра във всичко, но съм готов да се обзаложа че не е така - параметрите са им близки, с тази разлика че Гранда е с твърд мост отпред с всички произтичащи от това неща
.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Re: Въпрос за Toyota 4 runner
Не знам за какво ти е? Да не се състезаваш с него? Гранда развива около 200, но да караш с толкова си е лудост... Предполагам че Тойотата не е много по-бавна и какво от това?Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар