Колеги какво ви е мнението за двигателя на Тойота 2.8 чист дизел 1999 година.Смятам да купувам Хайлукс но нямам никакво инфо за този мотор,чуплив ли е изобщо какви са му слабите и силните страни.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за Тойота 2.8 дизел
Свий
X
-
До: Мнение за Тойота 2.8 дизел
Обикновено върви с 4ри степенна кутия.Тракторен мотор общо взето. Не блести с нищо, но и не прави проблеми някакви особени. Съмнявам се да е 1999г.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеОбикновено върви с 4ри степенна кутия.Тракторен мотор общо взето. Не блести с нищо, но и не прави проблеми някакви особени. Съмнявам се да е 1999г.
По номера на шасито излизаха 1992 г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от telefonche Преглед на мнениеРядкост ли е ?Имали части за него"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Колега не се отказваи толкова лесно.Наистина не е често срещан модел,но повечето му части са като на мотора 2L-T и ги има,пак и доста микробуси на тоуота са с този мотор.Части се намират,а и колкото по опростено е по добре,имам преджид че е чист дизел.Тирешаваш,но избора ти никак не е лош.За какви пари става вапрос-колко му искат на този джип?
Коментар
-
Здравей, в нашата групичка има една такава с двойна кабина,момчето я кара вече 2г. и няма никви оплаквания по двигателя,чупил е ресор отзад,каре отпред(тя не е с цял мост отпред 97-98г е джипа) ,незнам какъв разход му дава с горивото но мисля ,че какъвто и да е с големи гуми за кал,по тежък офроуд ,лов и общо взето врачански тормоз не му гори повече от 15л нафта.Виж я в "забатачване по врчански" в харда е една вишнева-червена .Aз има същата но е 2.4d и е с цял мост отпред много корава машина е
.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Ако не се лъжа скоро мисля,че гледах една такава в мобиле.Даже е възможно да е същата за която разказва колегата moni_82 защото се продаваше във Враца.Тойота Хайлукс 2.8д 1998 с десен волан и двойна кабина,червена на цвят.
Защо ли съм останал с впечатление,че няма Хайлус с цял мост отпред?
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23754
Мой приятел кара такава и за 5 години не е имало някакви проблеми с двигателя. Динамиката му е като на 2LT .
2.8 D 3L 91 кс 185 n/m 22.2 /1 96mm диаметър бутало 96мм ход при 2400 об/мин
2.5TD 2L-T 90 кс 215 ...... 21.0 /1 92мм ------------ 92мм ход -----//---------FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
-
Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнениеАко не се лъжа скоро мисля,че гледах една такава в мобиле.Даже е възможно да е същата за която разказва колегата moni_82 защото се продаваше във Враца.Тойота Хайлукс 2.8д 1998 с десен волан и двойна кабина,червена на цвят.
Защо ли съм останал с впечатление,че няма Хайлус с цял мост отпред?. Червената е 90г. а зелената е 96г.Първата с торсион мисля ,че е 97г.
Поздрави.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Искат му 7500лв с цял мост е .Много ми харесва как варви ама умувам още.Не е от обява познат на познат....Смятам да отида да видя кви са цените на частите и може да скоча в него.Гледах кутията раздатката като 2.4 са.telefonche@mail.bg
Варна
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар