Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяемост на джанти за ТЛК-70?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Взаимозаменяемост на джанти за ТЛК-70?

Здравейте,
    От доста време търся за магарето(ТЛК-70) 16-ки джанти с минусов офсет от минус 10 до минус 20мм.,и J ot 6 до 8,ама досега не попаднах на такива оригинални..
    Питането ми е кои марки и модели са с подобни джанти,като централния отвор ще се разпробива-на Тойота е най-широк,нали?
    много автомати-слаби резултати!

До: взаимозаменяемост на джанти за ТЛК-70?

Ето ти таблица за всички модели автомобили По принцип стават от мицубиши -нисан-Тойота те са с еднаква разстояние между отворите 139.7 само в централния отвор имат по някога съвсем малка ралика!Има и джанти които око примерно ги сложиш от нисан на Тойота от пред може да опират в спирачния апарат !но това всичко зависи от модела на джантата
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
      Здравейте,
      От доста време търся за магарето(ТЛК-70) 16-ки джанти с минусов офсет от минус 10 до минус 20мм.,и J ot 6 до 8,ама досега не попаднах на такива оригинални..
      Питането ми е кои марки и модели са с подобни джанти,като централния отвор ще се разпробива-на Тойота е най-широк,нали?
      Минусови "оригинални" няма за никоя марка/модел. Оригинални, най-изнесени, са 16х8 ЕТ0 на 80-ката и на някои Патроли. Централните отвори при повечето тойоти са 106мм, най-голям е на Паджеро 1 и 2 - 108мм, въпреки, че в горепубликуваната таблица има някакъв Хайлукс със 111.5, а това е почти невъзможно при това междуболтово разстояние. Таблицата е доста непълна по отношение на джиповете, да не говорим, че при някои модели има значителни промени в централния отвор през годините.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
        Минусови "оригинални" няма за никоя марка/модел. Оригинални, най-изнесени, са 16х8 ЕТ0 на 80-ката и на някои Патроли. Централните отвори при повечето тойоти са 106мм, най-голям е на Паджеро 1 и 2 - 108мм, въпреки, че в горепубликуваната таблица има някакъв Хайлукс със 111.5, а това е почти невъзможно при това междуболтово разстояние. Таблицата е доста непълна по отношение на джиповете, да не говорим, че при някои модели има значителни промени в централния отвор през годините.
        Няма...?!Има-за Тойота оригинални лети джанти с ЕТ минус 20,ама са 15 цола!Ама не ми се "слиза"на по-нисък цолаж...!
        И за Тойота центр. отвор е 108-поне за 70-та...
        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
          Няма...?!Има-за Тойота оригинални лети джанти с ЕТ минус 20,ама са 15 цола!Ама не ми се "слиза"на по-нисък цолаж...!
          И за Тойота центр. отвор е 108-поне за 70-та...
          1. Питаш за 16 инча и аз ти отговарям за 16 инча - няма. Дали ти харесва или не - това е. Няма фабрични, по-точно. Афтърмаркет има всякакви.
          2. За централния отвор няма да споря, понеже точно на 70-ка не съм го мерил. На 80-ката е 106 и оригиналните и джанти едвам влязоха на Паджерото.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

До: Взаимозаменяемост на джанти за ТЛК-70?

в английския ибей има един пич дето продава много гуми и джанти.
            миналата седмица мой колега си обу 80-ката с 16 инчови джанти и подобаващи галошки не съм сигурен за оф-сета,но е доста. и аз мисля да закупя от него 15х10 и да им нахлузя 35-чките,че сега са ми теснички джантите и не ми е много на сърце.
            джантите са стоманени с черен лак,цената е около 270 паунда(за 16ки,15ките са май около 240).пускам тука един линк,дано сработи:
            http://shop.ebay.co.uk/lr90gmc/m.htm...&_trksid=p4340

паджеровски 15-ки съм купувал 2-3 пъти произволно и всичките са ми пасвали и на 73-ката и на 80-ката. не казвам че нама разлики ,просто съм уцелил на сляпо имам и едни 16-ки ,които също закупих от продавача с уверението ,че са от паджеро и че ще паснат на тойотата( малко не му хванах вяра,ама бях в "капана" и ги взех) пак жив късмет,заспаха на главините на 73-ката,но пък аз се отказах да и слагам 16-ки гуми и така.......
            Последно редактирано от veilside; 01-02-10, 23:31.
            TЛК 80-4.2ТД
            ТЛК 73-2.4ТД
            ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X