Здравейте , може ли някой да ме упъти от къде мога да си взема втора употреба части за чистачките , че ми се е счупила шарнирната връзка между моторчето и лостовата система за самите чистачки , а в момента при нас има доста снежец и не е приятно без чистачки.Също така да попитам за здрава шофьорска врата за къса база с пантите(гола) , че моята я обърна вятъра.Благодаря предварително за вниманието
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с чистачки за ТЛК 70
Свий
X
-
До: Проблем с чистачки за ТЛК 70
Незнам дали ще можеш да намериш тази част. Аз съм със същия проблем и не мога да намеря. Сигурно ти се е счупило пластмасовото уплътнение вътре на рамота на чистачките?? Ако намериш решение пиши, и при мен ако излезе нещо ще се обадя. А и много трудно се разглабя...Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
-
значи оправихме го с побългаряване,взехме от друга кола малкото рамо от моторчето със "ябълката" и съответващата му част на дългото рамо отрязано около 5см и го заварихме на моето рамо като малко се напасва и готово
Коментар
-
Първоначално публикуван от domino Преглед на мнениеСъщо така да попитам за здрава шофьорска врата за къса база с пантите(гола) , че моята я обърна вятъра.Благодаря предварително за вниманието
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар