Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Highlander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Highlander

Здравейте,колеги.
    Някой друг има ли такава да си полафим ....
    Ако има интерес бих направил мини ревю ,не че се бутам между дърветата.(не че и мога;-)
    Прикачени файлове

До: Toyota Highlander

Има ,това е мини-ван на Тойота със опция за 4х4. Сътоветно секойата е също 4х4 миниван само че със малко по-голям просвет. И двете возила немат работа на тоз форум иначе за лаф - тойотабг там има 2-3 собсвеника na ACU и GSU...
    1x 1.5JZ = 621NM
    2x 5VZ-FE = 596NM

Коментар

Първоначално публикуван от LordDigital Преглед на мнение
      ... И двете возила немат работа на тоз форум...
      Мже ли малко да просветиш незапознати като мен. Защо не стават за този форум а за друг стават? Форума само за привилегировани ли е? Четох, търсих и никъде не пише нищо за богопомазани. Задавам тъпи въпроси, защото колата ми е с пистови гуми и просвета е колкото цигарена кутия. Викам да не съм объркал форума нещо...
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от LordDigital Преглед на мнение
        Има ,това е мини-ван на Тойота със опция за 4х4. Сътоветно секойата е също 4х4 миниван само че със малко по-голям просвет. И двете возила немат работа на тоз форум иначе за лаф - тойотабг там има 2-3 собсвеника na ACU и GSU...
        Не така колега - човека пита културно, а ние го гоним от форума директно.
        Първоначално публикуван от theslavbg Преглед на мнение
        Здравейте,колеги.
        Някой друг има ли такава да си полафим ....
        Ако има интерес бих направил мини ревю ,не че се бутам между дърветата.(не че и мога;-)
        Здравей колега.
        Покажи нещо от автомобила. Не е задължително да ходиш в гората с него, че да си тук. А след време може да ти хареса и минеш и на такъв...
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X