Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешна нужда за RJ 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешна нужда за RJ 70

колеги моля ви кажете ми най-доброто решение за тръбата след резервоара че е изгнила и не мога да си зареждам бензин....като зареждам и всичко изтича....мислех да сложа гумена тръба от радиорите които излизат но лятото като се разширява бензина и няма на къде да излиза въздуха и моля дайте съвет

До: спешна нужда за RJ 70

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
    колеги моля ви кажете ми най-доброто решение за тръбата след резервоара че е изгнила и не мога да си зареждам бензин....като зареждам и всичко изтича....мислех да сложа гумена тръба от радиорите които излизат но лятото като се разширява бензина и няма на къде да излиза въздуха и моля дайте съвет
    Тук във форума и във мобилето има толкова тойоти 70 серия на частиВсе някой ще има !!!!!Просто потърси

Коментар

До: Спешна нужда за RJ 70

Определено металните тръбички се заменят с гумени много лесно-режеш до здраво и наставяш като единственото условие за гумените е да са дебелостенни и масло-бензиноустойчиви-спокойно издържат 8-10 атмосфери дори и на инжекционно впръскване.Естествено и скобичките ти трябва да са "по реда си".

Коментар

Колега ако имаш възможност да покажеш какво точно е изгнило?Аз имам един резервоар само че от дизел

Коментар

Доколкото разбирам изгнилото е по гърловината, а не по горивопроводите.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Аз точно за това искам снимки да се ориентирам за иде реч

Коментар

колега.....точно след капачката на резервоара почва една тръба която отива надоло...тая тръба е изгнила...минава пред задния подкалник...ей сега ще видя в някой сайт за схема и ще кача снимки.....а на мен въпроса ми е следния че лятото когато бензина се разширява и започва да става голямо налягане....на оригиналната тръба има един отдушник специален за това и дали ще мога да направя нещо такова сам

Коментар

Сваляш твоята тръба и в първата по голяма морга.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

колега..няма никъде еи сега ще кача снимка

Коментар

И,както е свален резервоара хубаво го почисти и промажи с антикорозионен грунд,и качествена боя отгоре.
                    А,за да не се трупат калища по горната част на резервоара точно върху тръбите,и тръбичките(7 броя!)от въртенето на задна дясна гума аз на магарето(70-ка) удължих подкалника отзад и отстрани към рамата с около 5 см.,като промазах от двете страни с "Боди" 910 здрав плат,после намазах с Боди-то и подкалника,подлепих плата,и като позасъхна минах още една ръка дебело.
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                      И,както е свален резервоара хубаво го почисти и промажи с антикорозионен грунд,и качествена боя отгоре.
                      А,за да не се трупат калища по горната част на резервоара точно върху тръбите,и тръбичките(7 броя!)от въртенето на задна дясна гума аз на магарето(70-ка) удължих подкалника отзад и отстрани към рамата с около 5 см.,като промазах от двете страни с "Боди" 910 здрав плат,после намазах с Боди-то и подкалника,подлепих плата,и като позасъхна минах още една ръка дебело.
                      Боди 999 е по здраво.

Коментар

мерси колега...ето и снимка
                        Прикачени файлове

Коментар

Ако искаш имам цял резервоар можем да се разберем нещо 0898 417 145

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X