колеги моля ви кажете ми най-доброто решение за тръбата след резервоара че е изгнила и не мога да си зареждам бензин....като зареждам и всичко изтича....мислех да сложа гумена тръба от радиорите които излизат но лятото като се разширява бензина и няма на къде да излиза въздуха и моля дайте съвет
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спешна нужда за RJ 70
Свий
X
-
До: спешна нужда за RJ 70
Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнениеколеги моля ви кажете ми най-доброто решение за тръбата след резервоара че е изгнила и не мога да си зареждам бензин....като зареждам и всичко изтича....мислех да сложа гумена тръба от радиорите които излизат но лятото като се разширява бензина и няма на къде да излиза въздуха и моля дайте съветВсе някой ще има !!!!!Просто потърси
-
До: Спешна нужда за RJ 70
Определено металните тръбички се заменят с гумени много лесно-режеш до здраво и наставяш като единственото условие за гумените е да са дебелостенни и масло-бензиноустойчиви-спокойно издържат 8-10 атмосфери дори и на инжекционно впръскване.Естествено и скобичките ти трябва да са "по реда си".
Коментар
-
колега.....точно след капачката на резервоара почва една тръба която отива надоло...тая тръба е изгнила...минава пред задния подкалник...ей сега ще видя в някой сайт за схема и ще кача снимки.....а на мен въпроса ми е следния че лятото когато бензина се разширява и започва да става голямо налягане....на оригиналната тръба има един отдушник специален за това и дали ще мога да направя нещо такова сам
Коментар
-
И,както е свален резервоара хубаво го почисти и промажи с антикорозионен грунд,и качествена боя отгоре.
А,за да не се трупат калища по горната част на резервоара точно върху тръбите,и тръбичките(7 броя!)от въртенето на задна дясна гума аз на магарето(70-ка) удължих подкалника отзад и отстрани към рамата с около 5 см.,като промазах от двете страни с "Боди" 910 здрав плат,после намазах с Боди-то и подкалника,подлепих плата,и като позасъхна минах още една ръка дебело.много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеИ,както е свален резервоара хубаво го почисти и промажи с антикорозионен грунд,и качествена боя отгоре.
А,за да не се трупат калища по горната част на резервоара точно върху тръбите,и тръбичките(7 броя!)от въртенето на задна дясна гума аз на магарето(70-ка) удължих подкалника отзад и отстрани към рамата с около 5 см.,като промазах от двете страни с "Боди" 910 здрав плат,после намазах с Боди-то и подкалника,подлепих плата,и като позасъхна минах още една ръка дебело.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар