Колеги, някой пробвал ли е да смени барабнните спирачки с дискови? Откакто хванаха студовете всяка сутрин тръгвам на 1 бавна, защото барабаните са замръзнали.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на барабани с дискове?!?
Свий
X
-
До: Смяна на барабани с дискове?!?
Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнениеКолеги, някой пробвал ли е да смени барабнните спирачки с дискови? Откакто хванаха студовете всяка сутрин тръгвам на 1 бавна, защото барабаните са замръзнали.Да не ти задържа и впоследствие замръзва ръчната спирачка.
-
На първо време се сещам за две неща. Ако на барабаните няма дупчици за "отводняване" може да им направиш. Или ако има са запушени. Има и вариант да има голям вътрешен ръб, който да пречи на попаднала вътре вода да се оттича.
Свали барабаните и ако всичко е наред смени спирачната течност. Чувал съм, че старата поема вода с времето и може точно това да е проблема при ниски темперетури.
П.П. Всичко това ако жилото на ръчната е изправно и не замръзва то самото.Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
LZ1BGD
Коментар
-
Да става моите и двете са с дискове и от зад с хидравлична ръчна,но на мен ми се е случвало и от гадни и малко по натегнати накладки,като тръгвам се чуваше яко изщракване и после нямам проблеми.В последствие шлаифах дисковете смених си накладките и нямах проблеми.ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар