Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на барабани с дискове?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на барабани с дискове?!?

Колеги, някой пробвал ли е да смени барабнните спирачки с дискови? Откакто хванаха студовете всяка сутрин тръгвам на 1 бавна, защото барабаните са замръзнали.
    LZ1AID

До: Смяна на барабани с дискове?!?

Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнение
    Колеги, някой пробвал ли е да смени барабнните спирачки с дискови? Откакто хванаха студовете всяка сутрин тръгвам на 1 бавна, защото барабаните са замръзнали.
    Да не ти задържа и впоследствие замръзва ръчната спирачка.

Коментар

Или хлабави връщащи пружини?

Коментар

Уж всичко си е наред.
        LZ1AID

Коментар

На първо време се сещам за две неща. Ако на барабаните няма дупчици за "отводняване" може да им направиш. Или ако има са запушени. Има и вариант да има голям вътрешен ръб, който да пречи на попаднала вътре вода да се оттича.
          Свали барабаните и ако всичко е наред смени спирачната течност. Чувал съм, че старата поема вода с времето и може точно това да е проблема при ниски темперетури.

П.П. Всичко това ако жилото на ръчната е изправно и не замръзва то самото.
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Да става моите и двете са с дискове и от зад с хидравлична ръчна,но на мен ми се е случвало и от гадни и малко по натегнати накладки,като тръгвам се чуваше яко изщракване и после нямам проблеми.В последствие шлаифах дисковете смених си накладките и нямах проблеми.
            ТЛК FJ40,FJ55,FJ70,FJ73-4.2 1-hz+TURBO Удоволствието да караш TOYOTA.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X