Питам щото много го товаря магарето може ли да носи тон и половина.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко килограма може да носи Рънъра
Свий
X
-
До: Колко килограма може да носи Рънъра
На средно-статистическа единична гума тавана е един тон, без значение каква е. За колесните транспортни средства се прибавя и 30% кратковременно претоварване, ама пак не си е гот да злоупотребяваш с добичето, незнаеш кога ще умре. Виж колко външно еднотипни бусове и пикапи до един тон са с единична задна, над 1.5тона с двойна.....и това да ти служи като груб ориентирПри транспорт гумите са най-слабото звено, другото е по-издръжливо.
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
И какво е това нещо което тежи тон и половина и може да влезе в ръннера?
За носене ще ги износи, но окачването и съединителя ги отпиши. 1,5 тона е средно статистическия максимум на редовите бусове от там вече почва двойната гума както написаха по-горе. Това че може да ги износи не значи че трябва.
По мои наблюдения някъде около 500 кила е товара който може да качва рънера и от там нататък мисля че нещата отиват на щети.
Коментар
-
Скарпионе,пожелавам ти да уловите нещо толкова тежко/1,5 т/,ама ни викни да помагаме ако трябва,че ще пееш мойта песен-счупена пружина
,лагер на едното задно колело,плус каре на кардан
.Това стана има няма с около 800кг тухли за вилата на един приятел.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнениеИ какво е това нещо което тежи тон и половина и може да влезе в ръннера?
За носене ще ги износи, но окачването и съединителя ги отпиши. 1,5 тона е средно статистическия максимум на редовите бусове от там вече почва двойната гума както написаха по-горе. Това че може да ги износи не значи че трябва.
По мои наблюдения някъде около 500 кила е товара който може да качва рънера и от там нататък мисля че нещата отиват на щети.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнениеСкарпионе,пожелавам ти да уловите нещо толкова тежко/1,5 т/,ама ни викни да помагаме ако трябва,че ще пееш мойта песен-счупена пружина
,лагер на едното задно колело,плус каре на кардан
.Това стана има няма с около 800кг тухли за вилата на един приятел.
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Коментар
-
Аз направих на моята тойотка набързо един импровизиран багажник и съм качвал около половин кубик дъски като ги карам на супер пресечени каменист терен освен на асвалта.По мои изчисления това е около 600 -700 кг а лятото качвах в багажника по 16 торби с пякъс пълни почти до горе.Това идва към 900 кг и то вска събота и неделя беше това.Не съм имал проблеми досега с нищоToyota 4runner
3000cc V6
Коментар
-
Може и да си прав колега обаче аз тойотата я взех за да може да ми оправи една къща в балкана.Да пренасям товари с нея и да карам зимата ски.Като помисля май багажника ми леко хлътна покрива но такъв им е бил късмета.Иначе добра работа си върши машинката
Сега да използвам това да пиша и да отправя един въпрос към имащите Рънър.Гумите които са ми в момента на нея са с размер 215/80 на 15 цола с оригиналните тойотски джанти.До няколко дни ще доидат гумите които си поръчах от Англия но те са с размер 235 /70/15 ще станат ли на моите сегашни джанти или трябва да търся нови джантиToyota 4runner
3000cc V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеПитам щото много го товаря магарето може ли да носи тон и половина.
2 моста от Дифендър 110. Задния го знаеш къв е. Кутия с раздатка за баланс между тях. Цялото окачване на Дифендъра+ още едно новокомплект. Със щанги и всичко.
3 джека.
2 акумулатора.
4 джанти.
2 лебедки.
Двама човека и бая багаж.
И някакви дреболий за които не се сещам в момента.
3000км на тампони. Разтоварих я и се изправи.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДа ти кажа аз кво натоварих.
2 моста от Дифендър 110. Задния го знаеш къв е. Кутия с раздатка за баланс между тях. Цялото окачване на Дифендъра+ още едно новокомплект. Със щанги и всичко.
3 джека.
2 акумулатора.
4 джанти.
2 лебедки.
Двама човека и бая багаж.
И някакви дреболий за които не се сещам в момента.
3000км на тампони. Разтоварих я и се изправи.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар