Здравейте колеги имам един проблем който малко ме тормози реших да попитам тук , че сега майсторите са се овълчили и идеш ли до тях сменят наред половината части докато отстранят проблема.Имам тойота 4 рънър бензин 3000 кубика и забелязах ония ден че парното но на задните седалки което се контролира от отделна система самостоятелно един вид не работи.Като пусна копчето първите 5 секунди духа топло после вентилатора духа само студено.Явно някъде се спира циркулацията на вода проверих водата в радиатора всичко е наред.Антифриза незнамм дали е добре да се смени купих джипа оборудван сега ще му е втора зима.Някой ако има идеи къде да се почовъркам ще ми е приятно
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с парното на задните седалки
Свий
X
-
До: Проблем с парното на задните седалки
С тия радиатори ми се взе силата направо,щом прави така значи е запушено.Разглобяваш барчето сваляшко изплакваш добре и го носиш на майстор да ти разпои единият край за да очистиш тръбичките иначе няма никаква полза.Никаква химия не помага пробвах с калгон,кислол,ми.проър,мускул и тем подобни и нищо.Само отвяряне му е майкатаOFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
До: Проблем с парното на задните седалки
Благодаря ви за отговорите само на кое викате барче.Кутийката на която са бутоните за бавно и бързо и онази джаджа дето увеличава и намалява температурата ли.Това кубче което е отзад между двете предни седалки ли?Toyota 4runner
3000cc V6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар