Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Rav4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Rav4

Здравейте искам да попитам на Рав4 2000 кубика 98 година над касетофона има 2 копчета "MANU" i "PWR" май така бяха тожа блокажи ли са или за какво са. И знаете ли някаде покрай свищов има ли някое леко маршрутче за офф-роад да го тествам.

До: Toyota Rav4

MANU- ами то си е от manual, демек ръчен. Какво прави бутона- позволява ти ръчно да сменяш предавките L->2->D
    PWR- нещо като спортно шофиране, кара скоростната кутия да сменя предавките малко по-късно, за да "изцеди" двигателя за максимална мощност
    Трябва да имаш още едно малко бутонче на скоростния лост O/D (overdrive) когато е натиснат ти "превръща" скоростната кутия от 4-степенна в 3-степенна. Т.е. задържа смяната към четвърта предавка.

Коментар

Супер разбрах мерси ,а има и едно малко копче розово и пише някакви китайски ероглифи там. Намира се под споростният лост доло до P,R,N,D.

Коментар

Първоначално публикуван от n.power Преглед на мнение
        Супер разбрах мерси ,а има и едно малко копче розово и пише някакви китайски ероглифи там. Намира се под споростният лост доло до P,R,N,D.
        Абе човек, какви китайски йероглифи, тази кола е за японския пазар, незнам как си я намерил тук.

Коментар

Първоначално публикуван от trambabov Преглед на мнение
          Абе човек, какви китайски йероглифи, тази кола е за японския пазар, незнам как си я намерил тук.
          Oт Англия най вероятно Носил съм такива екземпляри от там.

Червеното копче е да можеш да мърдаш лоста на скоростите без да натискаш спирачка - тоест премахва блокировката му. А бутона "Manu" доколкото си спомням караше кутията да превключва на доста ниски обороти.
          GRAND CHEROKEE 4.7
          Добромир Добрев
          O898633718

Коментар

Много ти брагодаря. Светна ме.

Коментар

здр имам проблем с ниските обороти на равката 2000 97г. няма ниски някакъв съвет

Коментар

Кой мотор и какво значи няма ниски? Гасне, тресе, сменя ги?
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

От: До: Toyota Rav4

Момчета, тази Rav4-ка http://www.mobile.bg/21271916192701885 някой гледал ли я е? Пише, че е 98г, но воланът е като на тези от 94г. Някой има ли мнение по въпроса?

Коментар

Колата е първа генерация ПРЕДИ фейслифта, който е 98-99, колата може да е най-много 97. От друга страна пък таблото е от фейслифта и има 2 въздушни възглавници. Приеми, че е 97

Коментар

Мерси! Днес се чух със собственикът...дадеми вин номера JT172SC1107070973, по него излиза че колата е юни 1997г. в четвъртък ще я разглеждаме аз и в момчета от сервиза. Все още се чудя каква точно джипка да купя...да има ли и бавни...също разглеждам варианта субару легаси с въздушни амортисьори.

Коментар

От: Toyota Rav4

Market
                        (multiple) Year
                        07/1997 Make
                        TOYOTA Model
                        RAV4 Frame
                        SXA11

Vehicle characteristics
                        DESTINATION: EUR: EUROPE
                        BODY: HT: HARDTOP
                        DRIVER'S POSITION: LHD: LEFT-HAND DRIVE
                        ENGINE: 3SFE: 2000CC 16-VALVE DOHC EFI
                        TRANSMISSION: MTM: MANUAL TRANSMISSION
                        NO.OF DOORS: 5D: 5-DOOR
                        COLOR CODE: 3E6
                        TRIM CODE: FG15

Search Results VIN* Model code From To Frame Characteristics
                        JT172SC11.. SXA11L-AWMGKW 04/1995 - 04/2000 SXA11 EUR HT LHD 3SFE MTM 5D

По този модел обърни внимяние на лампата на двигателя, дали свети или е извадена, кормилната рейка, тампоните който държат задния диф. И как е с корозията. Климатика дали работи. Принципно ако е читава колата, ще е добра покупка.
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ок, мерси! Утре сутрин в сервиза ще я погледнат. Преписах какво да гледат и ще дам списъка в сервиза. Как се разбира дали е извадена лампата? Не се ли разглобява половината табло, за да се види дали има крушка или няма?

Коментар

Когато дадеш контакт трябва да се самотестват за по някоя секунда лампите на двигателя, АБС, и системата за въздушните възглавници, малко след това изгасват. Ако има ядове, понякога махат лампите и те не светват при самия старт на моторетката.

Коментар

Сега я гледахме джипката...запазена е от съм интериор, но има забележки...в 15ч ще ходим на стенд да й проверят геометрията, предна лява гума стои малко назади при ляв завой опира леко в подкалника. Момчето каза че шефката му е падала в дупка с джипа и са сменили носача...уж е правен реглаж и са казали че е ок, но... Кардана или нещо по него (не запомних) е рециклирано за 350лв, но при превклиючване на предавките по рязко нещо удря, в сервиза това не им хареса. Рейката има теч. ДВГ е ок. Климатика работи. Има ел.пакет. Ако може да се оправи проблема с предна лява гума ще я купя. В сервиза не можаха да кажат дали шенкела с носача не са ок или геометрията е зле. Като цяло моделът ми хареса и върви добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X