Спадат ми гумите и не мога да разбера защо. Винаги различни гуми. Ходих на вулканизатор, мазаха ги с пяна и нищо. След определено каране, пак се започва. Това е всеки ден. Помпя ги до 2, а на другия ден са 1. Защо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спадат ми гумите LJ70
Свий
X
-
До: Спадат ми гумите LJ70
Първоначално публикуван от venci67 Преглед на мнениеСпадат ми гумите и не мога да разбера защо. Винаги различни гуми. Ходих на вулканизатор, мазаха ги с пяна и нищо. След определено каране, пак се започва. Това е всеки ден. Помпя ги до 2, а на другия ден са 1. Защо?ТЛК 80 4,2ТД-95г
-
До: Спадат ми гумите LJ70
Не познавам модела подробно, но може би ще дам идея. Ако е със стоманени джанти, обикновено в този сезон и през пролетта се сличва да започне да ръждясва ръба, върху който ляга гумата. Ръждата повдига гумата изапочва да спада. Трябва да се свалят гумите ъ да се почистят ръбовете от вътрешната страна с телена четка. Имах такъв случай с един дърт опел. Спада само при каране.
Ако са алуминиеви не знам там окисляването протича по друг начин не би предизвикало спадане. Провериха ли ти повърхността на джантите дали не са сцепени някъде (не знам дали е възможно но алуминия е чуплив)? И така нататък.
Поздрави.Киа Соренто 2.5CRDi 2005г.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар